Maty podgrzewające fotele
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
greg
PGrzemek, nie ma za co przepraszać - gdybyś ściągnął to i przeczytał tu to byś wszystko raczej już wiedział
[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 9:04 pm ]
tu masz kawałek np. teraz musimy najpierw odpiąć tapicerkę od gąbki - 2 rzepy - trzymacie za rzepy żeby ich nie oderwać od gąbki i odpinacie tapicerkę
a następnie trzeba odpiąć z jednej strony druty
aby móc wsunąć i ułożyć matę siedziska następnie układamy matę 
[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 9:04 pm ]
tu masz kawałek np. teraz musimy najpierw odpiąć tapicerkę od gąbki - 2 rzepy - trzymacie za rzepy żeby ich nie oderwać od gąbki i odpinacie tapicerkę
a następnie trzeba odpiąć z jednej strony druty
aby móc wsunąć i ułożyć matę siedziska następnie układamy matę 
- klimat.gda
- Mały gagatek

-
greg
Witam
Przypomnę może o temacie.
Mam pytanko chyba głównie do Greg bo widzę że jest w temacie.
Posiadam maty podgrzewające z golfa III, czy "obsługują" to włączniki z golfa IV?
Chodzi mi o to czy, włączniki dostają dobrą informacje o temperaturze mat. Może czujniki w MK IV mają inną rezystancje, albo działają na innej zasadzie. Po prostu nie chcę podłączać na ślepo, żeby druty mi się nie zrobiły czerwone, więc pytam dla pewności.
Pozdro
Przypomnę może o temacie.
Mam pytanko chyba głównie do Greg bo widzę że jest w temacie.
Posiadam maty podgrzewające z golfa III, czy "obsługują" to włączniki z golfa IV?
Chodzi mi o to czy, włączniki dostają dobrą informacje o temperaturze mat. Może czujniki w MK IV mają inną rezystancje, albo działają na innej zasadzie. Po prostu nie chcę podłączać na ślepo, żeby druty mi się nie zrobiły czerwone, więc pytam dla pewności.
Pozdro
-
greg