popychacze hydrauliczne

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
prezesik25
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: prezesik25 » czw sie 23, 2007 15:51

Kolego oli1980 tak sobie zacząłem oglądać Twoje autko (link w podpisie) i powiem, że niestety nie jest to bezpieczna stronka, siedzi tam jakiś trojan, który wpakował mi się na komputer w pracy. - pisze tak ku przestrogi dla innych.

Pozdr.
Ostatnio zmieniony czw sie 23, 2007 15:52 przez prezesik25, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek

oli1980
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: oli1980 » pt sie 24, 2007 13:53

sorki za ewentualne klopoty z trojanem postaram sie cos z tym zrobic dzieki za info

[ Dodano: 04 Wrz 2007 20:34 ]
witam ponownie
wkońcu załozyłem razem z bratem powiecmy nowy silnik 1.4 abd za 725zł koszt z przesyłka + olej i filtr , pertrygo razem koszt to 800zł

i jak na razie przejechałem jednorazowo 120km i nic mi wkońcu nie brzeczy i wszystko spoko ciśnienia to nawolnych obrotach 1,8bar a nie jak wczesniej 0,5 i przy 2000 obr jest 4bar a nie 0,8 bara jak wczesniej co prawda w kupionym silniku pompa wody miama ułamane dwie łopatki i musiałem wstawic swaja , pozatym ktorys popychacz lekko stuka albo trzeba bedzie wyregulowac zapłon ale jak narazie jest spoko

W KOŃCU MOGE GDZIEŚ POZA MIASTO WYSKOCZYC bo wczesniej zasiek wynosiał 15km :okej:

a oto fotka mojego silniczka jeszcze na palecie

Obrazek

:okej: :okej: :okej: :smoke: :D :D :smoke: :D :D :okej: :okej: :okej:
a teraz reszta pujdzie na czesci na sprzedasz to czesc kosztow powinna mi sie zwrocic
jak ktos potrzebuje naprzykład pompe oleju nowa albo urzywana to jest na sprzedarz
pozdrawiam

jak to mówia daltoniści - życie jest jak tecza raz jest biale a raz czarne !!!!!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”