bez porównania z maluchem czy polonezemfalla_x pisze:jak jest u was z durzym oporem kreci sie kierownica ??
Poziom płynu wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zamioculcas
- Użytkownik
- Kontakt:
wiec od czego to jest uzaleznione ze u jednych kreci sie leciutko a u innych z oporem ??zamioculcas pisze:ja spokojnie 1 palcem krece
[ Dodano: Nie Maj 13, 2007 4:36 am ]
dodam jeszcze ze chodzi mi o krecenie kierownica na postoju stojac np. na parkingu i chcemy wykrecic kierownice do oporu w prawo czy lewo w ruchu kierownica sie lekko kreci ale jak sie stoji to juz gozej
- Vito Corleone
- Mały gagatek
U mnie ostatecznie odciągnalem plyn od wspomagania do stanu max i przy maksymalnym skrecie piskow juz nie slychac. Nie wymienialem plynu bo wcale nie byl ciemny. Zamiast pisku slysze, nazwijmy to jak uklad wspomagania "pracuje". Teraz znowu nie wiem czy to dobrze czy juz sie sypie to lozysko od pompy czy znow moze cos innego.
Nie wiem od czego zalezy ze u jednych kiera chodzi lekko u innych cięzej, wiadmo ze na pewno od rozmiaru opon. Przy 195 bedzie to na pewno widoczne w porownaniu z np z 175.
Nie wiem od czego zalezy ze u jednych kiera chodzi lekko u innych cięzej, wiadmo ze na pewno od rozmiaru opon. Przy 195 bedzie to na pewno widoczne w porownaniu z np z 175.
My spirit you cannot breeaaak!
Witam panowie!
Odkopuje stary temat ale użyłem szukajki i mam podobny problem z tymi piskami w mk4. otóż dziś usłyszałem piski ze strony kół a gdy przejechałem 10 km pod samum blokiem wyciekł mi płyn ze wspomagania a kierownica chodzi teraz gorzej niż w traktorze i przy tym te piski...aktualnie płynu we wspogaganiu-BRAK Serdecznie proszę o pomoc w mojej sprawie
Pozdrawiam
Odkopuje stary temat ale użyłem szukajki i mam podobny problem z tymi piskami w mk4. otóż dziś usłyszałem piski ze strony kół a gdy przejechałem 10 km pod samum blokiem wyciekł mi płyn ze wspomagania a kierownica chodzi teraz gorzej niż w traktorze i przy tym te piski...aktualnie płynu we wspogaganiu-BRAK Serdecznie proszę o pomoc w mojej sprawie
Pozdrawiam