Kiedy silnik jest zimny to linka chodzi idealnie, w momencie nagrzewania i nagrzania auto wchodzi na maxymalnych obrotach ,jakby sie wdepnelo pedal w podloge,(kosiarka)
Linka jest nowa, luzowanie tez nic nie daje , wtryski wszystko obok co moglo by blokowac wyczyszczone.
Pomozcie bo tak sie nie da jezdzic!!!!
Problemy z linka gazu!!!pomozcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dlaczego linka??? myslalam ze to linka bo dopiero ja zmienilam, obstawiam silniczek krokowy ale nie jestem pewna do konca , droga sprawa dlatego szukam innych mozliwosci .
resetowalam komputer ale nic nie dalo, czujnik temperatury tez odlaczalam i sprawdzalam reakcj eale nic obroty nie spadly, teraz mam nawiew zimny w samochodzie i sie linka nie zacina, co to moze byc
resetowalam komputer ale nic nie dalo, czujnik temperatury tez odlaczalam i sprawdzalam reakcj eale nic obroty nie spadly, teraz mam nawiew zimny w samochodzie i sie linka nie zacina, co to moze byc
Dorcia
hahaa
Wyzucilam silniczek krokowy i wsadzilam od poloneza z instalacja Lpg i nic:) wszystko jak narazie jest wpozadku nic sie nie zacina, trzyma obroty
Dorcia