Wspomaganie golf 3 trzeszczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wspomaganie golf 3 trzeszczy
mam problem z wspomaganiem bo w czasie skrętu trzeszczy coś tak jakby guma o gume, usterka wystepuje podczas jazdy jak i postoju ( oczywiscie przy skręcaniu), wiekszy hałas ( trzeszczenie ) wystepuje przy skręcie w prawą strone , płyn mam stan ( zielony nie zmieniany ), pasek zmieniony i naciągnięty, Co moze być przyczyna , czy wymiana płyny moze pomóc?
Skoro temat nie zamknięty to odświeżę, żeby nowego nie zakładać.
Mam taki problem wspomaganie mi skrzypi strasznie. Jeżeli wyłączę silnik to przy skręcie nic nie skrzypi. Jeżeli go włączę i wspomaganie już jest to skrzypi. Zauważyłem że mam zbiornik mokry od wspomagania i jest mała dziura ale od góry (nie wiem skąd ona sie tam wzięła, nic nad nią nie ma oprócz maski). Kupiłem już nowy płyn i planuje zakupić nowy zbiornik. Płynu wydaje się dosyć nie wiem dlaczego to tak skrzypi.
Jakieś rady ?????:>
Mam taki problem wspomaganie mi skrzypi strasznie. Jeżeli wyłączę silnik to przy skręcie nic nie skrzypi. Jeżeli go włączę i wspomaganie już jest to skrzypi. Zauważyłem że mam zbiornik mokry od wspomagania i jest mała dziura ale od góry (nie wiem skąd ona sie tam wzięła, nic nad nią nie ma oprócz maski). Kupiłem już nowy płyn i planuje zakupić nowy zbiornik. Płynu wydaje się dosyć nie wiem dlaczego to tak skrzypi.
Jakieś rady ?????:>
2010: Nowy Staw, Mrówki OldSchoolSuicide Party
2011: Rozpoczęcie sezonu Toruń, Nowy Staw, VW Mania, KSC Zdwórz
2012: Borsk, Nowy Staw, VAG Event, ...
2011: Rozpoczęcie sezonu Toruń, Nowy Staw, VW Mania, KSC Zdwórz
2012: Borsk, Nowy Staw, VAG Event, ...