Problemy z linka gazu!!!pomozcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problemy z linka gazu!!!pomozcie
Kiedy silnik jest zimny to linka chodzi idealnie, w momencie nagrzewania i nagrzania auto wchodzi na maxymalnych obrotach ,jakby sie wdepnelo pedal w podloge,(kosiarka)
Linka jest nowa, luzowanie tez nic nie daje , wtryski wszystko obok co moglo by blokowac wyczyszczone.
Pomozcie bo tak sie nie da jezdzic!!!!
Linka jest nowa, luzowanie tez nic nie daje , wtryski wszystko obok co moglo by blokowac wyczyszczone.
Pomozcie bo tak sie nie da jezdzic!!!!
Dorcia
Dlaczego linka??? myslalam ze to linka bo dopiero ja zmienilam, obstawiam silniczek krokowy ale nie jestem pewna do konca , droga sprawa dlatego szukam innych mozliwosci .
resetowalam komputer ale nic nie dalo, czujnik temperatury tez odlaczalam i sprawdzalam reakcj eale nic obroty nie spadly, teraz mam nawiew zimny w samochodzie i sie linka nie zacina, co to moze byc
resetowalam komputer ale nic nie dalo, czujnik temperatury tez odlaczalam i sprawdzalam reakcj eale nic obroty nie spadly, teraz mam nawiew zimny w samochodzie i sie linka nie zacina, co to moze byc
Dorcia
hahaa
Wyzucilam silniczek krokowy i wsadzilam od poloneza z instalacja Lpg i nic:) wszystko jak narazie jest wpozadku nic sie nie zacina, trzyma obroty
Dorcia