Patent na odkrecenie przedniej kolumny

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

wojtek_sari
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Patent na odkrecenie przedniej kolumny

Post autor: wojtek_sari » ndz mar 04, 2007 22:26

Dzis się zabrałem za wyciągniecie przednich amorów, ale się rozczarowałem;/ Jakieś dwa miesiące temu też to odkrecałęm(w innym) i poszło bez problemu. Użyłem wtedy klucza do swiec z motorka (chyba 21), imbusa w środek i rurki alu :helm: Teraz zabrałem sie za to tak samo, ale dwa imbusy poszły się j***ć. Dziwi mnie to strasznie bo amory i springi są z 2005r więc niedawno były odkrecane, nic nie jest zardzewiałe ani zarośniete. Pomóżcie coś bo już mnie dziś coś tam brało i wkońcu zabralem sie za silnik :bigok: Macie na to jakieś patenty??

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » ndz mar 04, 2007 22:33

tak ja kiedys tez miałem problem ale w innym wózku tez się łamały klucze !!!! tylko i wyłącznie dobry sprzęt uratuje sytuację !!!
dla czego nie dzwoniłeś????

wojtek_sari
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: wojtek_sari » ndz mar 04, 2007 22:39

dziejo, też doszedłem do tego wniosku ale zapytałem bo może jest jakiś sensownieszy sposób i bardziej cywilizowany niż klucz do siwec :bigok:
dziejo pisze:dla czego nie dzwoniłeś????
Nie niepokoje ludzi w niedziele ;) a tak na serio to była spontaniczna akcja :bajer: wpadło troche czasu to tak z głupot zabrałem się za to bo i tak trzeba to sprzedać :bigok: Obicuje że się poprawie :kwiat: :partyman:

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”