Boczne kierunkowskazy w mk2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
aluxiv
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Boczne kierunkowskazy w mk2

Post autor: aluxiv » czw mar 31, 2005 10:29

Witam-oczekuje informacji jak się dobrac do bocznych kierunkow w mk2? Czy one sa osadzone jedynie na wcisk-jesli tak to jak je wyciagnac na wierzch? Co po kolei trzeba robic....
Musze je wydrzec na wierzch bo choc ladnie dzialaja to poprzedni wlasciciel podlaczyl je do zasilania za pomoca przewodu kabelkowego /dla nie bedacych elektrykami-jest to przewod jak np. do zasilania pralki :P / przez co instalacja wyglada ... az wstyd.
Czekam na info.

maniack

Re: Boczne kierunkowskazy w mk2

Post autor: maniack » czw mar 31, 2005 15:37

aluxiv pisze:Witam-oczekuje informacji jak się dobrac do bocznych kierunkow w mk2? Czy one sa osadzone jedynie na wcisk-jesli tak to jak je wyciagnac na wierzch? Co po kolei trzeba robic....
Musze je wydrzec na wierzch bo choc ladnie dzialaja to poprzedni wlasciciel podlaczyl je do zasilania za pomoca przewodu kabelkowego /dla nie bedacych elektrykami-jest to przewod jak np. do zasilania pralki :P / przez co instalacja wyglada ... az wstyd.
Czekam na info.
OIDP to trzeba pchnąć od przodu (lub tyłu) i z tej strony podnieść. to jest zatrzask. nie jestem teraz pewny jak to było, ale zobacz na allegro, pewno ktoś wystawia (tam kupowałem swoje kloszki) od razu jak zobaczysz to zrozumiesz jak to działa :) moje wchodziły na styk i trzeba by je nieźle mocno pchnąć żeby wyszły... trochę chińczyki za duże je chyba zrobiły :) ale działąją, to zostawiam jak jest i nie narzekam :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”