Wymiana wkładu stacyjki (włam)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Wymiana wkładu stacyjki (włam)
Witam
Wczorajszej nocy miałem włam do mojego golfa3 na szceście nie udało sie skur...
w stacyjce został plastikowy element którego nie idzie wyciągnać .Słyszałem że aby wymienić stacyjke trzeba wywiercić otworek i przez niego wcisnąć sprężyne osadczą ?? Zna ktoś ten sposób i wie w którym dokładnie miejscu trzeba to zrobić ??
Szukałame na forum ale żadnego zdjęcia nie znalazłem .
Pozdrawiam i licze na waszą pomoc
Wczorajszej nocy miałem włam do mojego golfa3 na szceście nie udało sie skur...
w stacyjce został plastikowy element którego nie idzie wyciągnać .Słyszałem że aby wymienić stacyjke trzeba wywiercić otworek i przez niego wcisnąć sprężyne osadczą ?? Zna ktoś ten sposób i wie w którym dokładnie miejscu trzeba to zrobić ??
Szukałame na forum ale żadnego zdjęcia nie znalazłem .
Pozdrawiam i licze na waszą pomoc
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 23:52 przez pietia-gce, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=84264&start=45]Mój Dragongreen[/url]
-
- Mały gagatek
Profesjonalnie bez uszkodzenia wkładki u drzwi nawet śladu nie ma , w srodku tez ladnie wkretarką poodkreane wiec widać że chciał te skur.... jak najmniej szkód zrobić by potem go sprzedać całego lub na części .Blokada na kierownice to można sobie odrazu podarować moja sie niesprawdziła ale pozostałe zabezpieczenia tak w tym dwa mojej produkcji ;]
[ Dodano: 16 Lut 2007 00:26 ]
[ Dodano: 16 Lut 2007 00:26 ]
Dzięki wielkie ale jeszcze jedno mam pytanie jak zdemontowałeś całą kolumne kierownicy ???ja mam jeszcze w kierownicy poduche wiec nie wiem czy jej nie zdetonuje :>Posłałem ci na meila instrukcję zdjęciową bo dzisiaj coś podobnego robiłem
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=84264&start=45]Mój Dragongreen[/url]
-
- Nowicjusz
pietia-gce pisze:ja mam jeszcze w kierownicy poduche wiec nie wiem czy jej nie zdetonuje :>
Litosci ludzie. Boicie sie tej poduszki jakby to byla naprawde jakas bomba. Nie ma prawa wypalic. Odlaczcie mase z aku i bez obawy.fajnyfacet70 pisze:przyłączam się do tematu- też mam poduchę i nie wiem czy nie wypali podczas demontażu
-
- Mały gagatek