1.8GX vs. komputer PC ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.8GX vs. komputer PC ??
Witam czy mozna podlaczyc sterownik tego silnika do komputera PC ( OBD1, OBD2 ??) i gdzie szukac wtyku. ? i co mozna sprawdzic przez takie podlaczenie o ile sie da. Z gory dzieki za odpowiedzi
ale chyba można zrobić samodiagnoze i odczytać usterki jeśli są na podstawie kodów błyskowych
Hmm, chyba że się myle
Hmm, chyba że się myle
Ostatnio zmieniony czw mar 31, 2005 14:03 przez kp1997, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrówka
Krzysztof
Krzysztof
Musiałbym pogrzebać w materiałach, które mam w domu. Czyli wieczorem. A jaki jest tam sterownik ? Jakiej firmy ?
Teraz sobie sprawdziłem ten symbol GX w jakich latach był montowany, itd. To on może nie mieć dignozy ale wieczorem się upewnie na 100%
Teraz sobie sprawdziłem ten symbol GX w jakich latach był montowany, itd. To on może nie mieć dignozy ale wieczorem się upewnie na 100%
Ostatnio zmieniony czw mar 31, 2005 14:28 przez kp1997, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrówka
Krzysztof
Krzysztof
pojedź do dobrego warsztatu Bosch gdzie nie wcisną Ci kitu że sprawdzili kody błyskowe(mi taki wcisnęli) tylko tam gdzie mają odpowiednią "machinę" specjalny komputer z milionem kabli i softem do tego samochodu(taka jeżdżąca szafa) bo miernikiem możesz sprawdzić poszczególne badziewia ale nic nie ustawisz..to musi być kombajn sprzeżony z czujnikami i wtedy regulacja ma sens.
I'm love in MK. Zanabyte digifiz, abs, tempomat, elektryczne lusterka i podgrzewane fotele czekają na swoją kolej :)))