Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3
Witam jakos wczesniej nie przywiązywałem do tego uwagi ale u mojego kolegi na tym samym silniku tego nie ma....bowiem u mnie z wtrysku tej puszki ze znaczkiem VW co idzie do dolotu złychac jakby pruklanie w skutek czego silnik głosniej pracuje...co to moze byc czy tak wogóle powinno byc..autko zasilane LPG i silnik to 1,8 ADZ wtrysk jednopunktowy
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3
zobacz czy nie peknieta jest guma pod wtryskiem i czy wszystkie podcisnienia podłaczonećwikła pisze:Witam jakos wczesniej nie przywiązywałem do tego uwagi ale u mojego kolegi na tym samym silniku tego nie ma....bowiem u mnie z wtrysku tej puszki ze znaczkiem VW co idzie do dolotu złychac jakby pruklanie w skutek czego silnik głosniej pracuje...co to moze byc czy tak wogóle powinno byc..autko zasilane LPG i silnik to 1,8 ADZ wtrysk jednopunktowy
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
hmm,ćwikła pisze:Gume pod wtryskiem miałem wymienianą podczas zakłdania gazu i własnie chyba od wtedy załuwazyłem to prukanie......wczesniej guma była praktycznie rozerwana ale nie było rzadnego prukania...
a odłacz podgrzewanie kolektora ssacego, jeza, taki gruby czerwony przewód moze to to ci pruka
www.vrservice.pl