Xenony golf 5
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Xenony golf 5
Witam,wlasnie zkupilem xenony do mk5 i potrzebuje je wstawic w miejsce starych lamp Mam tylk maly problem z kostka od lampy poniewaz niepasuja piny (inaczej sa ustawione w zwyklej lampie a inaczej w xenonie)Gdzie moglbym znalesc jakies schematy podlaczenia lub moze ktos z was juz przerabial ten temat.Za kazda pomoc bede bardzo wdzieczny
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Tu poszukaj, chociaż nie wiem czy do MK5 już coś będzie.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 15 Sty 2007 20:19 ]
Qrde zapomniałem wkleić linka
Oto i on: http://www.volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09
Pozdrawiam.
[ Dodano: 15 Sty 2007 20:19 ]
Qrde zapomniałem wkleić linka
-
greg
możnaS1BART1 pisze:a czy mozna wogole gdzies znalesc schematy do tego autka
[ Dodano: Czw Sty 18, 2007 1:47 pm ]
http://volkswagen.msk.ru/electro/g5/g5_r32_bjs_wd.zip prawym myszy i zapisz element docelowy
-
greg
Niestety jestem zmuszony wrócic do tematu poniewaz autko musi miec uklad samopoziomu i z tąd moja prośba Poszukuje schematow do mk5 jak podlaczyc sterownik od samopoziomu z czujnikami (zamontowane na wachaczach) i z samymi silniczkami w lampach oraz do czego jeszcze jest podpiety ten sterownik Za pomoc oczywiscie punkciki oraz jesli trzeba bedzie wydac pare groszy za schematy to tez sie wyda Tylko gdzie mozna je znalesc Bardzo prosze o pomoc
-
greg
S1BART1, schemat elektryki http://volkswagen.msk.ru/electro/g5/g5_r32_bjs_wd.zip - prawym myszy i zapisz element docelowy,
[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 9:54 pm ]
mówiłem - ucz się rosyjskiego
[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 9:54 pm ]
mówiłem - ucz się rosyjskiego
kolego jeszcze nie wiadomo czy te xenony bedą Ci swieciły zalerzy jaki masz komputer
jak będa mrugały to odezwij sie dam Ci namiar na znajomych co to ogarniaja
też koledze załatwiam soczewkowe reflektory xenonowe Helli ze światłem pozycyjnym swiatłowodowym nowośc w helli i tam pewnie sa te schematy jak mi do firmy ( helli ) przyjdą to mogę Ci przefaxowac
pozdrawiam
jak będa mrugały to odezwij sie dam Ci namiar na znajomych co to ogarniaja
też koledze załatwiam soczewkowe reflektory xenonowe Helli ze światłem pozycyjnym swiatłowodowym nowośc w helli i tam pewnie sa te schematy jak mi do firmy ( helli ) przyjdą to mogę Ci przefaxowac
pozdrawiam
Oświetlenia, doradzę, załatwię......
może się przydam
może się przydam
msokolek- dzieki kolego ,jakbys cos wiedzial o samopoziomie to bede bardzo wdzieczny
W tym tkwi moj problem, a modul komfortu zostal sprawdzony i da sie go przestroic pod xenony
[ Dodano: Pon Lut 26, 2007 19:40 ]
Czy w Elsie mozna znalesc schematy do tych cho...... xenonow oraz samopoziomu?
Czy ktos zna jakies linki do tego programu?
W tym tkwi moj problem, a modul komfortu zostal sprawdzony i da sie go przestroic pod xenony
[ Dodano: Pon Lut 26, 2007 19:40 ]
Czy w Elsie mozna znalesc schematy do tych cho...... xenonow oraz samopoziomu?
Czy ktos zna jakies linki do tego programu?