Cieknący włącznik świateł cofania w skrzyni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Cieknący włącznik świateł cofania w skrzyni
Witam,
Panowie Koledzy, mam problem z cieknącym włącznikiem świateł cofania w skrzyni.
Najwieksza zabawa polega na tym ze cieknie sam czujnik (na połączeniu plastiku z śrubą) a nie gwint (przynajmniej mi sie tak wydaje ).
Czy powinienem zainstalowac jakies podkladki dystansowe pod czujnik? A moze czujniki sa takie felerne?
Moze ktos mial podobny problem?
Pozdrawiam
Panowie Koledzy, mam problem z cieknącym włącznikiem świateł cofania w skrzyni.
Najwieksza zabawa polega na tym ze cieknie sam czujnik (na połączeniu plastiku z śrubą) a nie gwint (przynajmniej mi sie tak wydaje ).
Czy powinienem zainstalowac jakies podkladki dystansowe pod czujnik? A moze czujniki sa takie felerne?
Moze ktos mial podobny problem?
Pozdrawiam
Boro
boroo, skoro dwa razy to widać w cymś innym problem np wgint skrzyni podjechany - wtedy moze jednak przy wkręcaniu zastosować bedzie trzeb asilikon na połączenie. Bo raz to ok - 2 razy to juz coś nie tak
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 11:40 am ]
jeszcz jedno - obejrzyj odpowietrzenie skryzni korbowej - moze przytkane i dlatego wyciska olej wraz z powietrzem przez czujnik?
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 11:40 am ]
jeszcz jedno - obejrzyj odpowietrzenie skryzni korbowej - moze przytkane i dlatego wyciska olej wraz z powietrzem przez czujnik?