Witam- to znow ja, znów tu:)
A teraz juz powaznie: słuchajcie- pierdoła, ale denerwujaca, a w sumie nad wyraz przydatna- mianowicie: chodzi mi o żarówkę (czy lampke) ta co jest w kluczyku-wiadomo, ze jak sie naciska na znaczek VW to ona sie powinna zapalic no i przydatne to w nocy czy wieczorami jest-zeby bez problemu w dziurke trafic(jakkolwiek by to nie brzmiało.. )
I ja mam problem taki ze ona po nacisnieciu- nie swieci. Bylem u zegarmistrza- popatrzyl, stwierdzil ze bateria dobra i zarowka tez- i on nie wie co jest nie tak.
A teraz najlepsze: teraz jak sa mrozy- i kluczyk mam przez jakies 5 min.na wierzchu- to jak zmarznie to...po nacisnieciu zarowka sie zapala...
O co moze Waszym zdaniem chodzic?
Zarówka, ale w...kluczyku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zarówka, ale w...kluczyku
kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
Tylko jej nie spal, pamiętaj że ta żaróweczka jest na 1,5V , czyli sprawdź najlepiej baterią paluszkiem.falla_x pisze:sprawdz czy zaroweczka napewno jest dobra podlacz pod jakas inna bateryjke, cos poprostu zle styka
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.