Którędy przepuścić kabel spod maski do kabiny[mk3]? :\
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
Którędy przepuścić kabel spod maski do kabiny[mk3]? :\
Witam!
Mam właśnie problem bo nie jestem w stanie zlokalizować dogodnego miejsca do przepuszczenia kabla spod machy (akumulatora) do kabiny (do radia) Przerabiał już ktoś podobny problem?
pozdrawiam i wesołego jaja
Mam właśnie problem bo nie jestem w stanie zlokalizować dogodnego miejsca do przepuszczenia kabla spod machy (akumulatora) do kabiny (do radia) Przerabiał już ktoś podobny problem?
pozdrawiam i wesołego jaja
Nadzieja...
Ja miałem zaślepke gumową i zrobiłem w niej dziure i przez nią puszczałem kable do radia a potem nad kierownicą i na dół przy nawiewie na nogi bo radyjko jest zamiast popielniczki. Tylko że ja mam MK2 ale poszukaj może u ciebie też jest jakiś wolny otwór zaślepiony gumową zaślepką. Szkoda by było wiercić itp.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja polecam przeprowadzenie przez fabryczna gume od instalki... troche zabawy ale pewnosc ze nie bedzie cieklo
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
Kabel do radia ciągnąć od akumulatora? A po co jesli wolno spytać, skoro w kabinie w skrzynce bezpieczników są już te kable wprowadzone i tylko do nich się podłączyć. Po co dziurawić oryginalne przelotki lub wstawiać nowe. Inna sprawa to to, że jakiś dziwny ten MK3, jeśli nie ma w nim fabrycznych kostek do podłączenia radia.