szyba ucieka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
szyba ucieka
Witam, mam problem z szybą od strony kierowcy, mianowicie potrafi sama się opuscić. nie wiem co może być przyczyną pomocy
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

No to nic Ci nie pozostaje jak rozebrać drzwi.
Ale co oznacza "sama opuścić"? Wpada do środka na dziurach, czy osuwa się?
Jak się zachowuje podczas podnoszenia i opadania? Czy podnosie się wolno i z oporami? Czy słychać podczas podnoszenia hałasy/zgrzyty/stuki? O te raeczy chodziło. Zadając pytanie trzeba dokładnie opisać problem... Wtedy można myśleć nad przyczynami.
Pozdrawiam.
Ale co oznacza "sama opuścić"? Wpada do środka na dziurach, czy osuwa się?
Jak się zachowuje podczas podnoszenia i opadania? Czy podnosie się wolno i z oporami? Czy słychać podczas podnoszenia hałasy/zgrzyty/stuki? O te raeczy chodziło. Zadając pytanie trzeba dokładnie opisać problem... Wtedy można myśleć nad przyczynami.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Zdejmij jednak tapicerkę poczyść wszystkie styki, sprawdź przewody. Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takim czyms
Nie wiem jak tam jest jakiś sterownik czy przekaźnik, może on nawala? Na ten moment nic innego nie przychodzi mi do głowy, ale mamy dokładnie opisany problem i czekamy na podpowiedzi innych kolegów 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.