mpiano, no mój jest zwykły biały i na stalofelgach Ale również ma klimę ABS, poduszki.Nie ma za to żadnej elektryki, może toi dobrze
Jak chcesz go zobaczyć jest w linku http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=72258 (tam ejst parę fotek podczas offroad'u
Nie wiem czy będziesz chcial się przesiąść na Syncro (bo skończyli na MK3, a po co przesiadać się na starszy), w MK4 jest 4MOTION, też 4x4, ale technika już inna.
Pozdrawiam.
Nie gasnie kontrolka airbagow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
zgadza się 4 motion ...ciekawe jak to dziala , ale generalnie nie jestem fanem tunningu optycznego samochodu ( zreszta w moim wieku jak bede mial kase to conazjwyzej zmienie sobie tarcze na sportowe i klocki i moze amorki jakies polsportowe , mnie draznia jakies tam spojlery nalepki i inne takie tam dziadostwa , mocy silnika to raczej se nie zwieksze
a pare konikow by sie przydalo......pytalem o syncro bo zima to se przewaznie czwiczylem jazde poslizgami , kiedys mialem tylno naped woz .... ogolnie bardzo lubie zima jezdzic
a jak mialem przedni naped to ziomowki mialem na przod tylko i normalnie zem jezdzil se po zakretach bokami , do czasu az kiedys z gorki na zakrecie mialem poslizg ale niekontrolowany
to mnie zniechecilo
a pare konikow by sie przydalo......pytalem o syncro bo zima to se przewaznie czwiczylem jazde poslizgami , kiedys mialem tylno naped woz .... ogolnie bardzo lubie zima jezdzic
a jak mialem przedni naped to ziomowki mialem na przod tylko i normalnie zem jezdzil se po zakretach bokami , do czasu az kiedys z gorki na zakrecie mialem poslizg ale niekontrolowany
to mnie zniechecilo
jazz to potęga :)
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
też nie przepadam , fajnie wyglądają tylko w sportowych samochodach.mpiano pisze:draznia jakies tam spojlery nalepki i inne takie tam dziadostwa
To raczej bym radził Audi Quattro Warunkiem jazdy bokiem w Syncro jest ciągły poślizg kół- wtedy sprzęgło jest zblokowane i jedziesz bokiem.mpiano pisze:pytalem o syncro bo zima to se przewaznie czwiczylem jazde poslizgami
Jeździłęm też tylnonapędowcem i sprawia w zimie więcej frajdy niż Syncro (jeśli chodzi o drifting ).
Syncro w zimie cieszy, kiedy wjeżdżasz tam, gdzie inni pieszo dojść nie mogą, albo zostawiasz w tyle spod świateł poczciwym, 90 konnym grzechotnikiem, full team chłopaków w dresach i kaszkietkach w ospoilerowanej beemce 535 (BEZCENNE ).
Syncro nie daje takiej przyjemności jak Audi czy Subaru, to napęd zrobiony z myślą o górskich rejonach Niemiec Austrii i Szwajcarii. W Audi czy Subaru ma dawać max frajdy
Nie można jednak dać się ponieść fantazji, bo... hamuje jak zwykłe auto Myślisz, że nie jest ślisko do momentu jak naciśniesz na hamulec, a ABS bezradnie pstryka... Kilka razy zaliczyłem więc chodnik chcąc wejść gdzieś bokiem, czy przeciwny pas na skrzyżowaniu (na szczęście zawsze się dobze kończylo).
Pozdrawiam.
spoko poduchy sa sprawne :)
To raczej bym radził Audi Quattro Warunkiem jazdy bokiem w Syncro jest ciągły poślizg kół- wtedy sprzęgło jest zblokowane i jedziesz bokiem.Grzesiekk1982 pisze:też nie przepadam , fajnie wyglądają tylko w sportowych samochodach.mpiano pisze:draznia jakies tam spojlery nalepki i inne takie tam dziadostwampiano pisze:pytalem o syncro bo zima to se przewaznie czwiczylem jazde poslizgami
Jeździłęm też tylnonapędowcem i sprawia w zimie więcej frajdy niż Syncro (jeśli chodzi o drifting
spoko
bylem dzisiaj u faceta z komputerem - bo przy okazji ABS nie dzialal - byl jakis blad bocznej poduszki wykasowal i lampka zgasla - az przyjemnie popatrzec jak juz jej nie ma a co do ABS to wykasowal jeden blad w tylnym kole a w prawym sie nie dalo skasowac - i ABS nie dzialal - ale przed chwila zrobilem rundkę po miescie i sie okazalo ze nagle zgasla lamka i dziala kurde
sam nie wiem co myslec
jazz to potęga :)