Chip na pewno nie hamuje.KAFEL pisze:A ja swoim lece 210 i wciaz sporo pod butem ale nie chce wiecej leciec nie wiem ale pewnie chips go chamuje albo co ale tyle mi starcza nawet na angielskie autostrady...
Może obroty Ci się już kończą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chip na pewno nie hamuje.KAFEL pisze:A ja swoim lece 210 i wciaz sporo pod butem ale nie chce wiecej leciec nie wiem ale pewnie chips go chamuje albo co ale tyle mi starcza nawet na angielskie autostrady...
Nie ma się co obrażać!!nie jesteś przecież małym dzieckiem; każdy ma swoje poglądy na ten temat, ja uważam, ze szybka jazda przeze mnie jest i tak bezpieczniejsza niż jak czasami widze jak niektórzy sobie NIE radzą za kierownicą!!(nie raz widać piękne długie bląd włosy, ktore zatsanawiają sie czy są na głównej czy tez nie ) Niestety u mnie pokujsa szybkiej jazdy jest zbyt duza i jadąc przepisowo wytrzymuje nie dłuzej niz 10 minut. Wszyscy piszą, ze mogą szybko jechać bo mają dobre zawieszenie i wymianiają wszystko co się da, ale chyba zapomnieliście o hamulcach!!nawet jak kupicie najlepsze klocki i tak dalej to Golf 2 i 3 i tak dobrze nie hamuje (oczywiście pomijając wersje GTI, ktorą kupiłem tylko ze względu na to)Jacenty85 pisze:Moze najpierw przeczytasz dokładnie co pisałem a później wniesiesz reklemacje. Po prostu nie urywaj zdania. Napisałem że mam świadomość, że wasze auta to nie są zadne szroty. Z resztą uderz w stół...z reszta ja już koncze na ten temat, bo pisałem to w dobrej wierze, zostałem intruzem, który wszystkich wrzucił do jednego wora. Gdyby tak ktos się wysilil i przeczytal to dokładnie to pewnie by sie sensu doczytał innego. No cóż filologiem nie jestem i emocje zrobiły swoje. Widze ze z wami nie wygram, wiec co złego to nie ja. Za moje pierdoły przepraszam i juz mnie nie ma.
Nie mam GTi ale na hamulce nie można narzekać. Z przodu tarcze wentylowane, z tyłu tarcze więc co chcieć więcej ? Przydał by się tylko ABS ale i bez niego jak się ma wyczucie w nodze można szybko wyhamować.adekGTI pisze:ale chyba zapomnieliście o hamulcach!!nawet jak kupicie najlepsze klocki i tak dalej to Golf 2 i 3 i tak dobrze nie hamuje (oczywiście pomijając wersje GTI, ktorą kupiłem tylko ze względu na to)
to nie wszystkoPinhead pisze:ABS
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 176 gości