Zamek w kapie bagażnika VW Golf V

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

borki211
Nowicjusz
Nowicjusz

Zamek w kapie bagażnika VW Golf V

Post autor: borki211 » wt cze 06, 2006 21:28

W jaki sposób mozna na własną rękę naprawić zamek w klapie bagaznika VW Golf V, obecnie klapka zamka jest ruchoma jednak uruchomienie jej nie powoduje otwarcia bagażnka, czy jest na to jakiś sposób małoinwazyjny?

Awatar użytkownika
bongo
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: bongo » wt cze 06, 2006 22:16

Halo,halo,kto ma piątke?Nie ma?Niemożliwe :panna:
Ostatnio zmieniony wt cze 06, 2006 22:39 przez bongo, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » wt cze 06, 2006 22:23

Razu pewnego miałem tą "przyjemność" z MKV powalczyć z tapicerką tylnej klapy ale jak była otwarta.Jest tak zamocowana że ją połamałem aby ją zdjąć poprostu MASAKRA to chyba tak zrobili żeby już nigdy nikt tego nigdy nierozbierał.Współczuję ale bezinwazyjnie to chyba się nieda .Pozdro

zibid
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: zibid » sob lut 03, 2007 16:40

Witam
Mam ten sam problem z zamkiem. Po samodzielnym sprawdzaniu - bezpieczniki, napięcie, itp - nie działa spryskiwacz i wycieraczka tylnej klapy. Proszę o pomoc - czy ma ktoś może schemat bezpieczników do piątki.

Pozdrawiam
Zibid

borki211
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: borki211 » pt lut 09, 2007 23:43

zibid pisze:Witam
Mam ten sam problem z zamkiem. Po samodzielnym sprawdzaniu - bezpieczniki, napięcie, itp - nie działa spryskiwacz i wycieraczka tylnej klapy. Proszę o pomoc - czy ma ktoś może schemat bezpieczników do piątki.
Ten sam element ale inna przyczyna, w moim przypadku była to techniczna usterka którą usunałem sam, niestety należało uprzednio WYRWAĆ tapicerkę tylnej klapy i zdewastować zamek. Radzę uprzednio zrobić foto zameczka bo niby mała drobnostka a problemy mogą być

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”