az mi sie wierzyc nie chce ze nie miał dzwona.imp pisze:szczerze ostatnio tym sie jaram.. http://allegro.pl/item161...ecie_golfa.html
a tak na marginesie: co to jest "szpera"?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
az mi sie wierzyc nie chce ze nie miał dzwona.imp pisze:szczerze ostatnio tym sie jaram.. http://allegro.pl/item161...ecie_golfa.html
szpere czyli różnicowy na sztywno drifciarze tak robia żeby mielic dwona kołami na raz a nie tym który mechanizm róznicowy pociągnie..kovens pisze:[az mi sie wierzyc nie chce ze nie miał dzwona.
a tak na marginesie: co to jest "szpera"?
widzisz ja stargalem z zachodu ..sprawdzalismy autko ,,i bez dzwonka ..grunt to miec zaufanego fachowca co dobrze sprawdzi autko..+ ksiązka serw..wiadomoze i tak sie da oszukać...ale niesty kupujemy auta uzywane ,,ryzyko zawsze jestkovens pisze:tak tylko mowie - bo z zachodu sprowadzane to prawie wszystkie po lekkim przetarciu, albo babcia jezdzila albo dziadek do kosciola czy takie tamimp pisze:a po czym sugerujesz dzwona???
a moze nie mial.tak tylko glosno mysle...
nie no masz racje.zgadzam sie z Toba. mowie tu o laweciarzach ktorzy zachwalaja swoj towa.wqrwiaja mnie!jak tak moga klamac bez mrugniecia okiem?tu chodzi o ludzkie bezpieczenstwo niejednokrotnie.imp pisze:widzisz ja stargalem z zachodu ..sprawdzalismy autko ,,i bez dzwonka ..grunt to miec zaufanego fachowca co dobrze sprawdzi autko..+ ksiązka serw..wiadomoze i tak sie da oszukać...ale niesty kupujemy auta uzywane ,,ryzyko zawsze jest
A właśnie przy takiej mocy nie jest to już dziwne.imp pisze:szpere czyli różnicowy na sztywno drifciarze tak robia żeby mielic dwona kołami na raz a nie tym który mechanizm róznicowy pociągnie..
dziwnie że ...w przednionapendówce ma takie coś jezeli ma
Nie zawsze się da.imp pisze:ksiązka serw..wiadomoze i tak sie da oszukać...
moj znajomy qpil nowa meganke w ASO. jezdzi duzo. i w kompie w ASO i w ksiazce pisze mniejsze przeglady. nie wierze w PL.Saymon pisze:I tak właśnie znajomy kupił Passata, przebieg 70 tys., sprawdził chłop w bazie, wszystko się zgadzało: stacja obsługi, daty przeglądów, tylko nie przebieg... ostatni przy180 tys. - można się załamać...
GTI mają zazwyczaj 90% tego wyposażenia, ale mogą nie mieć pewnych rzeczy.robert24 pisze:wracając do tematu to co napisał kiss to ponad standard w wiekszości GOLFÓW
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości