[MK3] Kierownica
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mi5iek84
- Użytkownik
- Kontakt:
[MK3] Kierownica
witam. wracajc dziajs z uczelni zauwazylem dziwna rzecz(a raczej uslyszalem) Przy skrecaniu kierwonica przy malych predkosciach a takze skrecajac kolami w miejscu kierwonica wydaje dziwne dzwiki, jakby jakas guma czy cos obcieralo. Jak temu zaradzic?? pozdrawiam
Dzyndzel, który daje "+" do klaksonu. Warto podłożyć ciupinkę wazeliny technicznej na pierścień po którym się przesuwa.sweden pisze:sprawdz czy tak jak u mnie nie urwala ci sie taka metalowa blaszka ktora ociera o inna czesc i wydaje dziwne dzwieki przy skrecaniu schylisz glowe pod kierownice to zauwazysz tak pod naba. W sumie nie mam pojecia co to jest, ale z pomoca lutownicy mysle ze uda mi sie zazegnac problem
pozdrawiam
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!
maglownica
Hejka u mnie jest dokładnie to samo :kac: jak jade powoli i skręcam to trze tak jakby kierownica była na siłe przykręcona do kolumny i był acała z gumy, pojechałem n akanał i rzeczywiści eluzy w maglownicy. U mnie kasowanie luzów to ok 200 zł. Oryginalna maglownica niemiecka to koszt ok 320 zł + 200 zł wymian aw serwisie VW ale jak ktoś nie chce przepłacać to samo kasowanie luzów w warsztacie na którym si eznają to ok 200 zł
Pozdrawiam :kwiat:
Pozdrawiam :kwiat: