WYMIENIŁEM HALLA, CEWKE I NADAL GAŚNIE????

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

ABBAZ25
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

WYMIENIŁEM HALLA, CEWKE I NADAL GAŚNIE????

Post autor: ABBAZ25 » wt lut 06, 2007 01:22

MAM DUŻY PROBLEM, WYMINIŁEM APARAT ZAPŁONOWY Z HALLEM, CEWKE SPRAWDZIŁEM JEST DOBRA,PALEC I KOPUŁKE APARATU MAM NOWĄ I NADAL MI GAŚNIE PODCZAS JAZDY?????????? GDY ZGAŚNIE MI AUTO TO MUSZE ODCZEKAC JAKIŚ CZAS, JAK USŁYSZE ŻE SIE WŁAŃCZA POMPKA PALIWA ODPALA, MOŻE TO JEST PRZYCZYNA GAŚNIECIA SAMOCHODU???? MAM PYTANIE JESLI W CZASIE GDY MI ZGAŚNIE AUTO NIE MAM ISKRY NA ŚWIECACH MOŻE TO BYC SPOWODOWANE ZEPSUTĄ POMPKĄ PALIWA???? NIE WIEM CO ROBIC??????????? CO MAM SPRAWDZIC LUB WYMIENIC????? PROSZE O POMOC Z GÓRY DZIEKUJE ZA WSZELKIE INFORMACJE

Awatar użytkownika
Seaman
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Seaman » wt lut 06, 2007 01:44

masz imobilizer?

Awatar użytkownika
S1BART1
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: S1BART1 » wt lut 06, 2007 06:11

Kolego,na 99% masz uszkodzony modul zaplonowy ,najlepiej jakbys go podmienil z identycznego auta i sprawdzil jak autko bedzie jezdzic ale jak dlamnie to wyglada na modul

RobertP
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: RobertP » wt lut 06, 2007 09:32

S1BART1 pisze:Kolego,na 99% masz uszkodzony modul zaplonowy ,najlepiej jakbys go podmienil z identycznego auta i sprawdzil jak autko bedzie jezdzic ale jak dlamnie to wyglada na modul
ale co masz na myśli pisząc moduł ?
bo jeśli chodzi o moduł halla czyli modul zaplonowy to ABBAZ2 napisał
że wymienił
została mu jeszcze pompka i immo ...

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)

Sharan - AFN

Awatar użytkownika
tomekzabrze
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tomekzabrze » wt lut 06, 2007 12:50

cewka na pewno sprawna? ( konretnie modul w cewce) wszystko wskazuje na to ze to ten modul w cewce jest walniety wymienne w calosci z cewka ( z beru koszt kolo 200 zl )

aegiss
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: aegiss » wt lut 06, 2007 13:04

pompa paliwa sprawdzona?podaje cały czas paliwo? u mnie tak było ze dawała,a za chwile padaka,po odczekaniu chwili znów działała i po przejechaniu kilkuset metrów (lub mniej )znów padała.

Nie pytaj próżno,bo nikt sie nie dowie.Jaki nam koniec szykują bogowie.

ABBAZ25
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: ABBAZ25 » wt lut 06, 2007 14:48

Z TEGO CO WIEM TO NIE MAM ZABEZPIECZENIA CEWKE ZAPŁONOWĄ MAM DOBRĄ BO SPRAWDZAŁEM TYLKO SIE ZASTANAWIAM BO WYMIENIŁEM APARAT ZAPŁONOWY (UŻYWANY) CZY TEŻ MOŻE BY USZKODZONY HALL?????? W TAMTYM VW CHODZIŁ APARAT BEZ ZARZUTU !!!!!! MAM PYTANIE CZY POPKA PALIWA MA COŚ WSPÓLNEGO Z ZAPŁONEM????????????

grybam
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: grybam » wt lut 06, 2007 19:31

wymien przekaznik pompki a w najgorszym wypadku pompe mialem to samo musialem odczekac z 10minut i jechalem dalej pozdro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”