Mialem stluczke - ile to bedzie kosztowac ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mialem stluczke - ile to bedzie kosztowac ???
Siemana,
ludzie ale zem sie dzis wkur***, stary niemiec walna dzis we mnie na parkingu, bylem dzis u rzeczoznawcy od wypadkow, i on wycenil szkode na 1700€ - podatek ... jakies 1400€... niby fajna kasa, ale to juz nie bedzie orginal ... mam jedno pytanko , bo mam zamiar to w polsce robic, czy moze mi ktos polecic jakiegos dobrego blacharza z okolic starogardu gdanskiego ??
p.s. na zdjeciach moze nie widac, ale tam jest wgniecenie jakies 20cm dlugie ale plytkie... co do auta- fajne felgi mam co ? retro style
ser
ludzie ale zem sie dzis wkur***, stary niemiec walna dzis we mnie na parkingu, bylem dzis u rzeczoznawcy od wypadkow, i on wycenil szkode na 1700€ - podatek ... jakies 1400€... niby fajna kasa, ale to juz nie bedzie orginal ... mam jedno pytanko , bo mam zamiar to w polsce robic, czy moze mi ktos polecic jakiegos dobrego blacharza z okolic starogardu gdanskiego ??
p.s. na zdjeciach moze nie widac, ale tam jest wgniecenie jakies 20cm dlugie ale plytkie... co do auta- fajne felgi mam co ? retro style
ser
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kasa taka z ubezpieczalni, bo niby ze sciaga na prawo, krzywe kolo trzeba wymienic - a mozna tylko parami wymieniac takze kasa za parke kol, nowy blotnik nowy zdezak , wszystko do malowania, zbierznosc ustawic jak odworzysz maske no to to pudelko na filtr sie poluznilo - nowe musi byc i jeszcze mase roboty . A tak naprawde do zderzak tylko wyskoczyl ... i procz wgniecenia nic nie ma ... no ale dostane 1400€ za takie cos a za auto 6msc temu 2300€ zaplacilem
ser
ser
-
- Gadatliwa bestia
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
z tego co widac na focie to po zdjeciu nadkola dalo by sie go wycisnac bez problemu i bez kosztow wgniecenie jest na duzej powierzchni i niezbyt glebokie wiec nie powinno byc problemu ale trzeba by to zrobic jak najszybciej,a wymiana :lakier ok 50 zl domieszanie,srednio za element 250 zl(malowanie oczywiscie) no i blotnik tutaj ceny sa rozne np u mnie koles ostatnio zakupil za 60 dyszek a jak masz oryginalny lakier to nawet znalazl bys taki sam kolor.