ILE TEN SILNIK MA KONI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ILE TEN SILNIK MA KONI
NIGDZIE NIE MOGE ZNALEŚĆ OPISU TEGO SILNIKA
GOLF MK 2 POJEMNOŚĆ 1576 SILNIK PN Z GAŻNIKIEM PIERBURG 2EE
ROK PROD... 1990
WSZENDZIE SĄ OPISY ALE POJEMNOŚĆ SIE NIE ZGADZA BO JEST NP 1595 I ZACHOLERE NIEWIEM ILE MAM KUCYKÓW POD MASKĄ NIE SPODZIEWAM SIE ICH WIELE ALE MARTWIĄ MNIE OSIĄGI BO
140 KM\h I KROPKA COŚ TAM CIĄGNIE ALE RESZTKAMI WYDAWAŁO MI SIĘ ŻĘ POWINNO BYĆ TROCHE SZYBCIEJ CO OTYM MYŚLICIE.
GOLF MK 2 POJEMNOŚĆ 1576 SILNIK PN Z GAŻNIKIEM PIERBURG 2EE
ROK PROD... 1990
WSZENDZIE SĄ OPISY ALE POJEMNOŚĆ SIE NIE ZGADZA BO JEST NP 1595 I ZACHOLERE NIEWIEM ILE MAM KUCYKÓW POD MASKĄ NIE SPODZIEWAM SIE ICH WIELE ALE MARTWIĄ MNIE OSIĄGI BO
140 KM\h I KROPKA COŚ TAM CIĄGNIE ALE RESZTKAMI WYDAWAŁO MI SIĘ ŻĘ POWINNO BYĆ TROCHE SZYBCIEJ CO OTYM MYŚLICIE.
WYCZYTAŁEM ŻE POJEMNOŚĆ 1595 CM3 MA MOC 51.5 KW I 70 KMnewswen pisze:ten silniczek ma 75km i 55kw...
A JA MAM POJEMNOŚĆ 1576 CM3 WIEM ZE TO PIODOBNE DANE ALE JEDNAK INNE I CO Z PRENDKOŚCIĄ
WYCZYTAŁEM NA FORUM ZE CHŁOPAKI Z SILNIKAMI 1.3 ŚMIGAJĄ 140 KM\h TYLE CO JA A POJEMNOŚĆ MAM WIĘKSZĄ I SAM NIEWIEM CO MYŚLEĆ
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
no właśnie ja tez za cholere nie mogłem nigdzie znaleść takiej pojemności ale tak mam w dowodzie wbite ale co myślicie o prendkości z jaką on jeżdzi czy 140km\H to nie jest mało co z nim nie takcrupez pisze:Mam przed soba wykaz WSZYSTKICH silnikow produkowanych przez koncern VW i wg mnie to jest blad w druku, bo takiego silnika po prostu niema. Sa jeszcze silniki o pojemnosci 1588 i 1595, ale 1576, to nieeeeeeeeeeeeee ma!!!
Jezeli chodzi o wpis w dowodzie to sie nie martw, to jest na pewno pomylka, spodkalem sie z gorszymi pomylkami, np, ze Lada Samara ma 155 KM mocy...
Co do Vmax, to rzeczywiscie jest to sprawa niepokojaca, powinien Ci 160 minimalnie leciec bez problemu...
Co do Vmax, to rzeczywiscie jest to sprawa niepokojaca, powinien Ci 160 minimalnie leciec bez problemu...
[url=http://www.twojafura.pl/auta/2403/crupez-citroen-saxo]Moje auto znajdziesz na [b]TwojaFura.pl[/b][/url]