centralny zamek oryginalny - przy podłączniu radia wywaliło mi bezpiecznik to wymieniłem i od tamtego czasu przy zamykaniu kluczyliem odbija mi rygiel od strony kierowcy i nie mruga lampka przy ryglu.
Ktoś wie o co chodzi?
centralny zamek i dioda
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chyba cos zle podlaczyles radio, a dokladnie staly plus i ten po stacyjce (S). Instalacja "widzi" wlozony kluczyk i nie pozwala zamknac z zewnatrz auta.
Jesli chcesz zeby radio gralo bez klucza to zmostkuj czerwony z zoltym od radia i podlacz do czerwono-bialego z instalacji.
Jak chcesz zeby gralo z kluczem, wylaczalo sie po wyjeciu go itd. polacz czerwony z zolto-czerwonym z auta, a zolty z czerwono-bialym.
U Ciebie prawdopodobnie staly plus jest zwarty z S, dlatego taki cyrk...
[ Dodano: Sob Sty 27, 2007 20:07 ]
Zapewne od srodka sie normalnie zamyka. Zgadza sie ?
Jesli chcesz zeby radio gralo bez klucza to zmostkuj czerwony z zoltym od radia i podlacz do czerwono-bialego z instalacji.
Jak chcesz zeby gralo z kluczem, wylaczalo sie po wyjeciu go itd. polacz czerwony z zolto-czerwonym z auta, a zolty z czerwono-bialym.
U Ciebie prawdopodobnie staly plus jest zwarty z S, dlatego taki cyrk...
[ Dodano: Sob Sty 27, 2007 20:07 ]
Zapewne od srodka sie normalnie zamyka. Zgadza sie ?
Ostatnio zmieniony ndz sty 28, 2007 00:57 przez inek01, łącznie zmieniany 1 raz.