Czy mozna sprawdzic czy licznik byl cofany?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy mozna sprawdzic czy licznik byl cofany?
Mam pytanko czy da się sprawdzić czy licznik był cofany
Jak tak to czy wystarczy podpiąć do kompa i jak to poznać
Dzięki za odp.
Jak tak to czy wystarczy podpiąć do kompa i jak to poznać
Dzięki za odp.
Ostatnio zmieniony pt sty 26, 2007 18:29 przez johan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gdzie kupowałeś autko, w polsce czy w niemczech???? miałeś książke pojazdu??? w książce pojazdu auta z niemiec (w moim tak było) mniej wiecej co 2 lata autko miało robione przeglądy a ASO i wpisywali przebiegi w książke. jak go kupiłem to stan licznika był w miare zgodny z książką. było tam 160tys. pomysłowość polaków nie zna granic wiec pewnie i z tym by sobie poradzili jak to podrobić. jak polak chce sprzedać z cofanym licznikiem z reguły nie daje owej książki. ja byłem osobiscie po auto i wierze że mam oryginalny przebieg.
JA MAM KSIAZKE SERWISOWĄ DO 168 TYŚ KILOMETRÓW.. W POLSCE OD 2002 , KAZDY PRZEGLĄD ROBIONY W ASO VW-AUDI , W POLSCE TEZ JEDEN WBITY !! W ASO teraz ma 240 tys km . nie byl cofany , przed kupnem sprawdzalem samochod w serwisie , kompresje itp...
A NAKLADKI NA PEDAŁY MOZNA KUPIC NA ALLEGRO , KIEROWNICE MAM W IDEALNYM STANIE (sciągnieta -- załozona mniejsza sportowa )
A NAKLADKI NA PEDAŁY MOZNA KUPIC NA ALLEGRO , KIEROWNICE MAM W IDEALNYM STANIE (sciągnieta -- załozona mniejsza sportowa )
VAG
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nieważny jest przebieg tylko stan techniczny auta
np: mój golfik ma na zegarach 150tyś km( oczywiście kręcony) a silnik jest w gorszym stanie niż
silnik w golfie braciaka z nastukanymi ponad 250 tysiami
także przed zakupem lepiej najpierw obadać auto chociażby na dobrej stacjii diagnostycznej
mogą wyjść przynajmniej grubsze sprawki
np: mój golfik ma na zegarach 150tyś km( oczywiście kręcony) a silnik jest w gorszym stanie niż
silnik w golfie braciaka z nastukanymi ponad 250 tysiami
także przed zakupem lepiej najpierw obadać auto chociażby na dobrej stacjii diagnostycznej
mogą wyjść przynajmniej grubsze sprawki
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
mój znajomy pracujący w VW kazał mi spisać numer nadwozia , jeśli samochód choć raz był w serwisie to można sprawdzić jego faktyczny stan, mowa o samochodach sprowadzonych z Niemiec, raz był w serwisie w Niemczech to wystarczyło...
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2008 17:54 przez marnon, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja tak zapytam, czyli jakby np. ktos przelozyl licznik z innego auta do mojego, to po przelozeniu bedzie wskazywal tyle co w innym aucie? (tzn. przebieg jest w liczniku pamietany?) Wiem ze moze glupie pytanie ale tak mnie to zastanawiac zaczelo...
Hell is worth all that...
Blog o kosztach użytkowania Golfa - http://mojgolfik.blogspot.com/
Blog o kosztach użytkowania Golfa - http://mojgolfik.blogspot.com/
mam qmpla co qpuje tylko nowe renault megane.
osotanio sprzedal roczną ale z kosmicznym przebiegiem - 70 tys km - i malo dostal
wiec zeby na tej nowej,kolejnej nie stracic to juz w ASO sie ugadali ze nie beda pisali ile rzeczywiscie ma przejechane tylko beda zanizac - a potem licznik cofna - qrna nie ma juz komu wierzyc
a ASO Opla w Lubiczu k. Torunia tez nielepsze - szkoda gadac
osotanio sprzedal roczną ale z kosmicznym przebiegiem - 70 tys km - i malo dostal
wiec zeby na tej nowej,kolejnej nie stracic to juz w ASO sie ugadali ze nie beda pisali ile rzeczywiscie ma przejechane tylko beda zanizac - a potem licznik cofna - qrna nie ma juz komu wierzyc
a ASO Opla w Lubiczu k. Torunia tez nielepsze - szkoda gadac
Ostatnio zmieniony sob sty 27, 2007 11:41 przez kovens, łącznie zmieniany 1 raz.