[MkIII] Co to moze byc??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MkIII] Co to moze byc??
Witam!! dziwne dzwieki dochodza z plastiku do ktorego przylaczona jest rura od filtru powietrza- jakos takos tryka i to dosc głośno - wie ktos coz to takiego ???? pozdro !!!
Po pierwsze - warto precyzować tematy bo "Co to może być?" to nie zachęca do oglądnięcie - ja wszedłem w ten topic przypadkiem.
Po drugie nie podałeś jakie auto - uzupełni w profilu jaki silnik/zasilanie ew oznaczenie silnika.
Bez tego trzeba być jasnowidzem, zeby odpowiedzieć na Twoje pytanie, w MK3 było ze 35 różnych silników.
A teraz zabawię się w jasnowidza:
Masz MK3 TDI, a to co "tryka" to N75 - zgadłem?
Po drugie nie podałeś jakie auto - uzupełni w profilu jaki silnik/zasilanie ew oznaczenie silnika.
Bez tego trzeba być jasnowidzem, zeby odpowiedzieć na Twoje pytanie, w MK3 było ze 35 różnych silników.
A teraz zabawię się w jasnowidza:

Masz MK3 TDI, a to co "tryka" to N75 - zgadłem?

Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
dziwne dźwięki "one more time... " :)
[.......................................]. wyciąłem bo mi się temty pomyliły 

-
- Mały gagatek
- Kontakt:
u mnie tez "pryka" czy "tryka" ale musze sie wsluchac zeby to uslyszec, jak wsiadzie kumpel to wogole tego nie slyszy!! jak ci "pryka" glosno to pojedz do mechaniora niech sprawdzi. Sa tez w sprzedazy jakies tam preparaty do czyszczenia wtryskow-wlewa sie to do baku i jezdzisz tyle ile napisali na opakowaniu.
jaki masz przebieg w swoim aucie??
ps. na przyszlosc pisz dokladnie jakie auto model rok itd. i precyzuj co cie boli!! Bedzie nam wszystkim latwiej!!
jaki masz przebieg w swoim aucie??
ps. na przyszlosc pisz dokladnie jakie auto model rok itd. i precyzuj co cie boli!! Bedzie nam wszystkim latwiej!!
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)