Prąd na lampach???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Prąd na lampach???
U mnie w aucie nie mam przekażników i lampy świecabardzo dobrze-H4. Regulator napięciadaje 14,9V i jest ok. Podłączam czujnik do lamp a tam mi wychodzi 14,6V
Zawsze się zastanawiałem dlaczego inni piszą zę lampy im słabo świecą, u mnie w nocy widzę jakbym jechał ojca Audi A6 na żarówach H7 po prostu super- tak zawsze było, mam zwykłe żarówy Osram. Czy jest sens kupować Philipsa +50% teraz przy tym napięciu i czy się nie przepalą. Te co mam juz mam 1,5 roku. Jak myślicie skąd tam tyle napięcia jak nie mam przekażników???? i skąd u niektórych takie spadki napięcia na lampach??? Może Golfy po 95r mają lepiej zaplanowana instalację???
To wszystko jest kwestją czystości włączników, złączek i dobrego połączenia kabla z wtyczkami. Cześto jest tak że kable do końcówek są tylko zaciskane, a ja swoje wszystkie lutuje i dało to taki efekt że kiedy jeszcze miałem mk2 z 85 roku i miałem polutowane końcówki też nie miałem przekaźników i świeciło tak samo jak kolegi mk2 z przekaźnikami. Wszystko kwestja czystości połąceń i czystości lustra i szkła w reflektorze
pozdrowienia el Kopyto