Nie działa tylna wycieraczka!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa tylna wycieraczka!!!
Chodzi o to, że robiłem próbowałem tego co tutaj proponowaliście i nadal nie działa. Przedstawię swój problem:
Nie działa mi tylna wycieraczka i wymieniłem 4 niebieski bezpiecznik o numerze 15 dotyczący tylnej wycieraczki. Następnie ją uruchomiłem i nie ruszała się tylko spryskiwacz tylny zaczął działać. Nie wiem czy silniczek się popsuł czy co. Aha jeszcze sprawdzałem przekaźnik numer 72 i nie jest spalony. Co mam dalej robić?? Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję bardzo.
Nie działa mi tylna wycieraczka i wymieniłem 4 niebieski bezpiecznik o numerze 15 dotyczący tylnej wycieraczki. Następnie ją uruchomiłem i nie ruszała się tylko spryskiwacz tylny zaczął działać. Nie wiem czy silniczek się popsuł czy co. Aha jeszcze sprawdzałem przekaźnik numer 72 i nie jest spalony. Co mam dalej robić?? Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję bardzo.
Slipknot Or Die!!!
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mialem podobny problem u siebie z tymze u mnie wycieraczka tylnia sama sie wlaczala, nie chciala sie wylaczac itp. Wymiana manetki (tez uzywka) pomogla.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- zbikq
- Mały gagatek
- Kontakt:
miałem to samo mymieniłem manetki i nic wymieniłem silniczek dalej nic wymieniałem bezpieczniki i przekaźnik dalej to samo i co się okazało najbardziej banalna przyczyna przerwany przewód w osłonie między klapą a karoserią 5min roboty i wycieraczka śmiga jak nowa
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=136901][b]Mój MK3 Variant[/b][/url] wszystko będę dodawał na na 1 stronie
[b]Mobil: President JFK II + Sirio Sg-Cb 1400[/b]
Szerokości :)
To czysty Hardcore brudne ulice jak całe państwo, dlatego KRZYCZĘ......
[b]Mobil: President JFK II + Sirio Sg-Cb 1400[/b]
Szerokości :)
To czysty Hardcore brudne ulice jak całe państwo, dlatego KRZYCZĘ......
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Mam ten sam problem tyle że w mk2
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest