Wlasnie kupilem sobie szerokie zderzeki.
zakladanie szerokich zderzakow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zakladanie szerokich zderzakow
Witam.
Moj golfik standaro mial waskie i teraz mam pytanie czy aby zamienic z waskich na szerokie trzeba cos kombinowac czy jak moge to zrobic?
Aha i chyba zderzaki nie maja wszystkich zaczepow co z tym moge wykombinowac.
Dzieki za odpowiedz. 
- Borys
- V.I.P.

- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: zakladanie szerokich zderzakow
trzeba kupic slizgi montowane w blotniki 2 szt z przodu i 2 szt z tyłu, dodatkowo sa tego 2 rodzaje w zaleznosci od posiadnych błotnikówkkkubek pisze:Witam.
Wlasnie kupilem sobie szerokie zderzeki.Moj golfik standaro mial waskie i teraz mam pytanie czy aby zamienic z waskich na szerokie trzeba cos kombinowac czy jak moge to zrobic?
Aha i chyba zderzaki nie maja wszystkich zaczepow co z tym moge wykombinowac.
Dzieki za odpowiedz.
a których nie ma zaczepów? tych po bokach? ja dorobiłem z blachy
www.vrservice.pl
Aha a ile powinno byc zaczepow w zderzaku bo ja mam w sojim tlyko po bokach po jednym na tylnim i przednim jest tylko po jednej stronie jeden zaczep na a na drugiej widzac ze chyba byl wylamany.A weic z tymi zaczepami jest problem aby dorobic?I czy napewno sa tlyko te 2 czy jakies jeszcze powinny byc.I jak te zaczepy mozna zrobic jak ich nie mam
I czy jak mam wskie zderzaki z tylu to belke tez musze kupic nowa czy do tej przymocuje jakos?Dzieki za odpowiedz:)