Straszne bicie kół
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
ja go nie mam od bardzo dawna i wszystko działa ....greg pisze:PinkFloyd, opisał odważnik montowany na półosi ale.. dieslaglejziu pisze:na półosi powinna być jakaś gumaa?
[ Dodano: Pon Sty 15, 2007 16:03 ]
możesz zmienić ale wątpię żeby te łożysko takie Ci szalałoglejziu pisze:później mechanik wsiadłza koło i powiedziałże łożysko prawego koła (piasty) jestem jutro umówiony na 10 na wymiane .Po zmianie napisze jak i co ,,,,,,,
zobaczymy jak zmienisz
nie chcę źle wróżyć ale to może być uszkodzony mechanizm różnicowy w skrzyni !
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- glejziu
- Mały gagatek
a jesli nie daj Bóg to ten mechanizm różnicy to co w takim przypadku bedzie trzeba i jakie koszty ?? ktoś też wspomniało amortyzatorach (fakt ze te moje są już liche ale czy by było możliwe.....) jutro po wymianie jak nie bedzie poprawy to juz nie wiem co zrobic i co wymienić bo juz niewiele zostało na przedniej osi - chyba juz tylko wymiana na innego MK3 ale tez patrzyłem na ceny - są naprawde prerazająco wysokie....
- glejziu
- Mały gagatek
Wiatm .... juz wszystko jasne co z tym biciem.Zrobili tak jak mówiłem te łożyska na przedniej osi i wszystko gra (można jeszcze delikatnie wyczuć delikatne bicie ale to juz minimalnie i to pewnie przez jeszcze troszke krzywą felge) tak wiec to byłą wina łożysk które było "roztrzepane" pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc......