witam
dziś przy podjeździe urwałem tylna belkę
tak powiedział mechanik
sprawdziłem juz i stwierdził ze bez tego mozna jezdzic.... co wy na to ?
belka urwała się wszerz samochodu obok łączenia tłumika z katalizatorem
podaje link to takiej podobnej belki, tylko ze na przód
jakie jest wasze zdanie
moge jezdzić bez tej tylniej ?
czy to wazny szczegół ?
http://www.allegro.pl/item155920387_bel ... olf_3.html
pomóżcie
tylnia belka ? poważna wada ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
o to ci chodzi???? http://www.allegro.pl/item152752613_tyl ... combi.html bo za bardzo nie wiadomo o czym konkretnie piszesz bo jezeli to ta belka to jestod katalizatora ponad metr.
-
doło
-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
decyzja należy do ciebie czy to założysz czy nie skoro ktos to tam umieścił to ma czemuś służyć . według mnie jest to tylko po to żeby w razie upalenia się rury od strony katalizatora nie spadła podczas jazdy na ziemię, mogło by nie byc to przyjemne kto wie co by sie stało. raczej żadko sie to zdarza ale lepiej dmuchaćna zimne. pozdr
Urwales: "poprzeczke pod podloga" 191 898 335doło pisze:ta co urwałem była jeszcze za ospłoną karalizatora
w stronę tyłu....
[ Dodano: Nie Sty 07, 2007 1:58 pm ]
Ile razy rura sie upala i spada na ziemie? Przeciez wczesniej, bedzie tak glosno, ze latwo to zauwazyc..Steryd126 pisze:według mnie jest to tylko po to żeby w razie upalenia się rury od strony katalizatora nie spadła podczas jazdy na ziemię, mogło by nie byc to przyjemne kto wie co by sie stało. raczej żadko sie to zdarza ale lepiej dmuchaćna zimne. pozdr
PO drugie,w mk1 czy mk2 takich popzreczek nie montowlai i jakos nikt od tego nie zginal..