kluczyk scyzoryk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kluczyk scyzoryk
Czy da sie przeprogramowac pilota w takim scyzoryku pod jakis całekiem inny alarm!? jest to wogole mozliwe? moze ktos robił i zna sie na elektronice ?
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 12:07 przez raf1al, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: kluczyk scyzoryk w mk 2
na allegro kupujesz sterownik centralnego zamka z płytką identyczną jak ta w org. scyzoryku. przekładasz płytki, instalujesz sterownik i jest. ok 80 pln
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
centralnego nie mam i nie chce miec !! masz moze linka do tych sterownikow??mateuszzyg pisze:na allegro kupujesz sterownik centralnego zamka z płytką identyczną jak ta w org. scyzoryku. przekładasz płytki, instalujesz sterownik i jest. ok 80 pln
ale kupić zwykły sterownik czy sterownik ze scyzorykiem??mateuszzyg pisze:na allegro kupujesz sterownik centralnego zamka z płytką identyczną jak ta w org. scyzoryku. przekładasz płytki, instalujesz sterownik i jest. ok 80 pln
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
troche odkop ale potrzebuje info od osob ktore robily scyzoryk do mk2 gdzies widzialem kiedys temat jak to zrobic ale nie moge znalesc (moze ktos ma fotoporade)
otoz mam scyzoryk z audi 3 przyciskowy i podstawowa akcja jest taka czy da sie go przerobic bo cos mi gadal slusarz ktorego pytalem o glebokosci wejscia i szerokosci grota ze moze sie nie dac itd
i druga rzecz czy jesli mam centralny z alarmem(jednokanalowa centralka) to ten scyzoryk da rade przeprogramowac zeby wspolpracowal z alarmem
dzieki za info
otoz mam scyzoryk z audi 3 przyciskowy i podstawowa akcja jest taka czy da sie go przerobic bo cos mi gadal slusarz ktorego pytalem o glebokosci wejscia i szerokosci grota ze moze sie nie dac itd
i druga rzecz czy jesli mam centralny z alarmem(jednokanalowa centralka) to ten scyzoryk da rade przeprogramowac zeby wspolpracowal z alarmem
dzieki za info
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zajac pisze:troche odkop ale potrzebuje info od osob ktore robily scyzoryk do mk2 gdzies widzialem kiedys temat jak to zrobic ale nie moge znalesc (moze ktos ma fotoporade)
dzieki za info
grot dorobiłem do takiego kluczyka scyzoryka:) tylko chciał bym ze by jescze mozna bylo właczac i wyłaczac jakis tam alarm czy centralny np. taki z allegro !
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie da sięDarcyn pisze:gdzie moge przeprogramowac pilota? da sie?
[ Dodano: Pon Sie 20, 2007 00:36 ]
Najlepiej założyć takie cosik

http://moto.allegro.pl/item213945171_213945171.html