komputer
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
komputer
tak ja w temacie czy golf III 1.6 ma jakis komputer ???? a jezeli tak czy jest jakies zlacze diagnostyczne do niego aby podlaczyc laptopa???? i czy wogule sa jakies sensowne modyfikacje mocy do golfa III 1.6???? dziekuje za odpowiedzi:)
vaga jest dosyepny do sciagniecia z neta a kos z uzytkownikow forum ma schemat jak samemu zrobic interfejs . Musialbym poszukac i jesli znajde to Ci to przesle. Wiem ze ktos jeszcze ma taki schemat
[ Dodano: 20 Gru 2006 14:56 ]
odezwij sie na pw albo gg to dam Ci schemat interfejsu jak chcesz
[ Dodano: 20 Gru 2006 14:56 ]
odezwij sie na pw albo gg to dam Ci schemat interfejsu jak chcesz
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
- Paweł Marek
- V.I.P.
do AAM z 95, mając własne pytanie zakładaj nowy temat i pisz zgodnie z regulaminempwit pisze:Mam pytanko moze ktos wie z jakiego silnika pochodzi sterownik o numerach 0261 203 705/706 1HO 907 311N ?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
a ściąga się to poprzez wyjęcie popielniczki i przesunięcie zaślepki w lewo,stonefree pisze:a złącze pod zaślepką nad zapalniczką i obok ogrzewania tylnej szyby.
ona jest wsuwana dzisiaj miałem to w ręku ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Paweł Marek
- V.I.P.