skurczybyk nie pali

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
KATO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

skurczybyk nie pali

Post autor: KATO » sob mar 12, 2005 00:29

wiec do rzeczy: po przekreceniu kluczyka w stacyjce nie pojawiaja sie kontrolki oleju wody itp. nie działaja szyby elekt. i dmuchawa po dalszym przekrecenu samochod kreci ale nie odpala .dzieje sie to od wakacji tylko wtedy nie działały tylko szyby i dmuchawa ale po kilka krotnym przekreceniu wracało wszystko do normy działało problem pojawiał sie sporadycznie az do dzisaj kiedy to całkowicie odmowił posluszenstwa. podejzewam ze to kostka w stacyjce a co i jak z nia to nie wiem obił mi sie ten temat o uszy juz na forum ale pewnosci niemam ze to akurat to wiec chłopaki pomozcie co jest grane???? :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS

Awatar użytkownika
blue
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: blue » sob mar 12, 2005 01:24

sprawdz czy ktos Ci nie grzebal w kablach pod obudowa kierownicy mogli ciagnac kable i wyciagneli troszke kostke i teraz trzeba ja tylko docisnac, ale rowniez moze być tak ze sama podczas jazdy po bruku czy wogole po naszych drogach jakoś sama wyskoczyla.

....

Awatar użytkownika
KATO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: KATO » sob mar 12, 2005 01:41

no własnie podejzewam ta kostke a jak dokładnie sie do niej dostac co trzeba tam podkrecac ???

2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS

piott
Mały gagatek
Mały gagatek
Auto: Golf 7 Variant
Kontakt:

Post autor: piott » sob mar 12, 2005 16:36

Ja rowniez sprawdzilbym kostke lub stacyjke. musisz odkrecic dwie srobki mocujace oslone pod kierownica-jezeli to tylko kostka, bo jezeli stacyjka to musisz zdjac kierownice i przelaczniki.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”