Fotele cięzko sie przesuwają
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Fotele cięzko sie przesuwają
Mój znajomy kupił sobie golfa 3 i strasznie ciężko przesuwają mu sie fotele, trzeba przesmarowac te szyny? wymienić cos?
Golf III 1,4 CL,1993
Re: Fotele cięzko sie przesuwają
No to po prostu szyny i mech foteli posmarować i rozruszać i będzie okmwwd pisze:Mój znajomy kupił sobie golfa 3 i strasznie ciężko przesuwają mu sie fotele, trzeba przesmarowac te szyny? wymienić cos?
tylko czymś co nie będzie się lepiło, napewno nie żadnym tawotem bo po kilku miesiącach wcale nie będą się ruszać, zabrudzą się całe bo smar przyciągnie nieczystości itpbriano pisze:No to po prostu szyny i mech foteli posmarować i rozruszać i będzie okmwwd pisze:Mój znajomy kupił sobie golfa 3 i strasznie ciężko przesuwają mu sie fotele, trzeba przesmarowac te szyny? wymienić cos?
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Właśnie tawocikiem tylko w rozsądnych ilościach , czym nie przysmarujesz to syfy będą sie tego łapaćazizi pisze:tylko czymś co nie będzie się lepiło, napewno nie żadnym tawotem bo po kilku miesiącach wcale nie będą się ruszać, zabrudzą się całe bo smar przyciągnie nieczystości itpbriano pisze:No to po prostu szyny i mech foteli posmarować i rozruszać i będzie okmwwd pisze:Mój znajomy kupił sobie golfa 3 i strasznie ciężko przesuwają mu sie fotele, trzeba przesmarowac te szyny? wymienić cos?
niby tak ale są pewne specjalne preparaty i lepsiejsze od tawocikubriano pisze:Właśnie tawocikiem tylko w rozsądnych ilościach , czym nie przysmarujesz to syfy będą sie tego łapaćazizi pisze:tylko czymś co nie będzie się lepiło, napewno nie żadnym tawotem bo po kilku miesiącach wcale nie będą się ruszać, zabrudzą się całe bo smar przyciągnie nieczystości itpbriano pisze: No to po prostu szyny i mech foteli posmarować i rozruszać i będzie ok
ja takim w spraju przesmarowywałem szyber swój, nie pamiętam co to ale napewno nie jest drogi i warto nabyć
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7