nie dziala obrotomierz elektroniczny golf 3 rok 93 1,6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie dziala obrotomierz elektroniczny golf 3 rok 93 1,6
witam
wczoraj mi wysiadł predkosciomierz w golf 3 rok 93 silnik 1,6 .
czy ktos wie gdzie szukac przyczyny .\wymieniany byl olej w skrzyni .
dzieki
pozdrawiam
wczoraj mi wysiadł predkosciomierz w golf 3 rok 93 silnik 1,6 .
czy ktos wie gdzie szukac przyczyny .\wymieniany byl olej w skrzyni .
dzieki
pozdrawiam
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
sprawdż impulsator w skrzyni biegów to naj prawdopodobniej jego przyczyna , może jakiś kabelek odpiąłeś lub urwałeś
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
nie zakładam nowego wątka gdyż mam podobn problem, nie działa prędkościomierz oraz licznik kilometrów w golfie 3 1.6, licznik 100% sprawny ...sprawdzalem też impulsator jedak tutaj neiwiele można naprawić ...pseudomechanicy powiedzieli że cos poszło w skrzyi biegów ..czy jest to możliwe ? ...sprawdzalem slimaka i siedzi mocno w swoim miejscu , nie obraca się jak próbuje ręką ...natomast nie wiem jak go sprawdzić czy się kręci podczas jazdy, chyba pozostaje podnośnik i ręczne kręcenie kolem na biegu ..czy tak sprawdzę czy tam wszystko ok ?
oki ..dzięki ..jak tylko żonka z pracy wróci to sprawdze ...właśnei dzwoniła ze złapała gumę ..znów przyjedzie natym śmiesznym kółeczku
...lol ...w pasaciku b4 kombi benzynka 2.0 też wysiadł licznik ..ale cały ...tylko aku świeci. udało mi się dostać z allegro taki nawet trochę lepszy i w lepszym stanie za 200 złotówek ...tyle że w milahc (km też jest wyskalowany) ..przed chwilą była chwila prawdy ..ale wszystko ślicznie smiga ..jeszcze tylko pozostajwe przeprogramowanie na km ...widze na wyświetlaczu obok miles jest blade km także pewnie tylko jakimś softem się różnią ..no i tarczki ale to już najmniejszy problem
...lol ...w pasaciku b4 kombi benzynka 2.0 też wysiadł licznik ..ale cały ...tylko aku świeci. udało mi się dostać z allegro taki nawet trochę lepszy i w lepszym stanie za 200 złotówek ...tyle że w milahc (km też jest wyskalowany) ..przed chwilą była chwila prawdy ..ale wszystko ślicznie smiga ..jeszcze tylko pozostajwe przeprogramowanie na km ...widze na wyświetlaczu obok miles jest blade km także pewnie tylko jakimś softem się różnią ..no i tarczki ale to już najmniejszy problem