Witajcie
Mój kolejny problemik polega na tym że:
Gdy rano odpalałem mojego golfa 1.6b (automat) ledwo mi zapalił pojechałem do sklepu próbuje odpałić pod sklepem a tu zomk wcale nawet nie zakręci akumulator sie rozładował.
Aku jest prawie nowy, ładowanie mam 13.8 (kontrolka gaśnie)
Co moze mi rozładowywać aku?????
a moze aku ma wade i nie trzyma co o tym sądzicie???
nie pali pomocy!!!!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a jak sprawdziłeś te ładowanie ?Szandel39 pisze:Aku jest prawie nowy, ładowanie mam 13.8 (kontrolka gaśnie)
w tak szybki czasie to tylko jakies zwarcie a najprawdopodobniej coś związanego z rozrusznikiemSzandel39 pisze:Co moze mi rozładowywać aku?????
a co akumulatorek z hipermarketu, że masz podejrzenia co do niego ?Szandel39 pisze:a moze aku ma wade i nie trzyma co o tym sądzicie???
[ Dodano: Czw Gru 21, 2006 10:11 ]
i oczywiście Szandel39 posprawdzaj to o czym pisał dziejo !dziejo pisze:proponował bym sprawdzić automat (kable przyłączeniowe ) i rozrusznik powiem ci że przy nie domaganiach rozrusznika potrafi w kilka sekund wyrąbać akum sprawdził bym jeszcze dokładnie masę
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN