Golf MK2 zegary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
długo nie szukałeś
ja mam pytanie, czy ktos robił kiedys cos takiego zeby te zegary podświetlić od drógiej strony cyferblatu, nie od tej widocznej lampka i zaróweczkami czy jakimiś tam patentami tylko od drugiej, jak w tych nowszych autach, wtedy same cyferki świecą i wskazówka ewentualnie, to chyba git wyglada
Robił to juz ktos?
ja mam pytanie, czy ktos robił kiedys cos takiego zeby te zegary podświetlić od drógiej strony cyferblatu, nie od tej widocznej lampka i zaróweczkami czy jakimiś tam patentami tylko od drugiej, jak w tych nowszych autach, wtedy same cyferki świecą i wskazówka ewentualnie, to chyba git wyglada
Robił to juz ktos?
Mk3 GTI 16V ABF
jak chcesz moge podeslac ci moje juz wyskalowane odpowiednio
jak chcesz moge podeslac ci moje juz wyskalowane odpowiednio
PASSAT B6 '09 CR DSG 170KM 350Nm / MKI cabrio "sportline" '91
Strona poświęcona rowerom z silnikiem sachs301A Spartamet Saxonette -
[size=24][color=red][b][url]www.rowersachs.pl[/url][/b][/color][/size]
Strona poświęcona rowerom z silnikiem sachs301A Spartamet Saxonette -
[size=24][color=red][b][url]www.rowersachs.pl[/url][/b][/color][/size]
Jopasek jak masz wykonane tarcze juz na odpowiednią wielkość to podeslij na andrzek1000@o2.pl będzesz miał moją dozgoną wdzieczność.
No wlaśnie Pytanie jakie aktualnie znajdują się zarówki podswietlania tarcz ? w mk2 te standardow rzecz jasna, kilka dni temu padło mi podswitanie tarcz i w nocy musze albo na czuja albo sobie zapalniczka pomagac <br>
Ale Jak Już zmieniać to na białe tarcze i niebieskie podświetlanie, zauważyłem ze niektorzy mają tak zrobione ze w nocy tylko same cyferki swiecą im na niebiesko bardzo ładny efekt Ja TEZ TAK CHCE pytani jak czy to jest spacjalna tarcza z fozforyzujacymi cyframi odpowiednie podswietlenie uv czy moze jescze coś innego ? Pozdrowka
No wlaśnie Pytanie jakie aktualnie znajdują się zarówki podswietlania tarcz ? w mk2 te standardow rzecz jasna, kilka dni temu padło mi podswitanie tarcz i w nocy musze albo na czuja albo sobie zapalniczka pomagac <br>
Ale Jak Już zmieniać to na białe tarcze i niebieskie podświetlanie, zauważyłem ze niektorzy mają tak zrobione ze w nocy tylko same cyferki swiecą im na niebiesko bardzo ładny efekt Ja TEZ TAK CHCE pytani jak czy to jest spacjalna tarcza z fozforyzujacymi cyframi odpowiednie podswietlenie uv czy moze jescze coś innego ? Pozdrowka
igor002 pisze:długo nie szukałeś
Robił to juz ktos?
Ja też bym chciał coś takiego zrobić Może ktoś już coś takiego zrobił i ma jakieś fotki i gdzie takie zegary można kupic ?? albo jak zrobić ?? Zeby wskazówka świeciła to może jakieś oświetlenie na ultrafiolet.