[MK3 zagadka]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 zagadka]
Nie znam się zabardzo.......znalazłem ostatnio taki kabelek w bagazniku do niczego nie podłączony.....powie mi ktoś od czego on jest ?.....grubości małego palca z dziwną koncówką///napisane na nim EFzet:)
[ Dodano: 19 Gru 2006 15:11 ]
no nie uwierze ze nikt niewie:)odpiszcie ludzie:)
[ Dodano: 19 Gru 2006 15:11 ]
no nie uwierze ze nikt niewie:)odpiszcie ludzie:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
My tu Gadu-Gadu a tam panienki stygną - mówi grabarz do grabarza
[img]http://img180.imageshack.us/img180/7369/new1wj9.gif[/img]
[img]http://img180.imageshack.us/img180/7369/new1wj9.gif[/img]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a moze....
a moze od centralnego zamka bo jesli masz fabryczny centralny (a jest on pneumatyczny)to moze to pochodzi od tego.Cały sterownik powinienes miec pod prawą tylną lampą od wnętrza ale najlepiej tak jak kolega wcześniej pisał "po nitce do kłębka" pozdro
Nie umrzesz za mnie, więc nie mów mi jak mam żyć!!!!
a moze....
a moze od centralnego zamka bo jesli masz fabryczny centralny (a jest on pneumatyczny)to moze to pochodzi od tego.Cały sterownik powinienes miec pod prawą tylną lampą od wnętrza ale najlepiej tak jak kolega wcześniej pisał "po nitce do kłębka" pozdro
Nie umrzesz za mnie, więc nie mów mi jak mam żyć!!!!
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Witam.
Kiedyś ktoś miał podobną BOĘ w bagażniku i ludzie na forum pisali, że to od zmieniarki CD.
Ale tamten kolega wkleił zdjęcie, a nie akwarelę
A tu- ile ludzi, tyle odpowiedzi, a niektóre, naprawdę ciekawe
P.S.
A powiedzcie mi, ale serio, bez jaj: Dokąd idzie w moim Variancie podciśnienie- tylnym lewym błotnikiem, potem razem z kablami od lampy zagina się w gorę i zapierdziela w ... tylny lewy słupek
1. Nie mam centralnego
2. Przewód nie jest jakiś luźny i zaślepiony, nie da się go z tamtąd wyciągnąć po dobroci .
3. jak nim potelepałem, to wewnątrz profilu słupka słychać jak się odbija jeszcze z 10 cm od dachu
Pozdrawiam.
Kiedyś ktoś miał podobną BOĘ w bagażniku i ludzie na forum pisali, że to od zmieniarki CD.
Ale tamten kolega wkleił zdjęcie, a nie akwarelę
A tu- ile ludzi, tyle odpowiedzi, a niektóre, naprawdę ciekawe
P.S.
A powiedzcie mi, ale serio, bez jaj: Dokąd idzie w moim Variancie podciśnienie- tylnym lewym błotnikiem, potem razem z kablami od lampy zagina się w gorę i zapierdziela w ... tylny lewy słupek
1. Nie mam centralnego
2. Przewód nie jest jakiś luźny i zaślepiony, nie da się go z tamtąd wyciągnąć po dobroci .
3. jak nim potelepałem, to wewnątrz profilu słupka słychać jak się odbija jeszcze z 10 cm od dachu
Pozdrawiam.