[mk2]uszczelka pod kolektorem wydechowym??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]uszczelka pod kolektorem wydechowym??
witam. mam maly problem auto zaczelo mi strasznie pierdziec i przy dodawaniu gazu tak jakby strzelalo cos w tlumiki(takie glosne cykanie cos w podobie) cos takiego sprawdzalem zaplon rozrzad wszystko oki czyzby uszczelka pod wydechowym???mial ktos podobny problem ?? motor 1.6benzyna doradzcie dzieki i pozdro 
- robal264
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
mialem cos podobnego,
zaraz za kolektorem laczy sie z nim rura od wydechu i jest tam taki pierscionek ceramiczny czy jakis taki i mi go poprostu dmuchnelo, pierdzial strasznie az w koncu nie dalo sie z tym jezdzic i trzeba bylo zmienic koszt 25zl jedyny wiekszy problem to te dwie klamry ktore spinaja to do kupy, cholerstwo strasznie ciezko zalozcy jak sie nie ma odpowiedniego przyrzadu, nie wiem czy w 1.6 jest tak samo ale moze akurat tu tkwi problem, przylozysz reke i bedziesz wiedzial czy to tam dmucha
zaraz za kolektorem laczy sie z nim rura od wydechu i jest tam taki pierscionek ceramiczny czy jakis taki i mi go poprostu dmuchnelo, pierdzial strasznie az w koncu nie dalo sie z tym jezdzic i trzeba bylo zmienic koszt 25zl jedyny wiekszy problem to te dwie klamry ktore spinaja to do kupy, cholerstwo strasznie ciezko zalozcy jak sie nie ma odpowiedniego przyrzadu, nie wiem czy w 1.6 jest tak samo ale moze akurat tu tkwi problem, przylozysz reke i bedziesz wiedzial czy to tam dmucha