Od wczoraj zaczęła wyrczeć dmuchawa. na 90% dmuchawa.
A jak wy uważacie - bo mi sie nie chce tapicerki rozbierać.
Wyrcząca dmuchawa.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
z tego co wiem to inne sa przy klimie. Zerknij jeszcze na niego z góry pod plastyk podszybia. Wykręć osłonę z kratką lub obudowę filtra przeciwpyłkowego. Widać tam część wirnika, może akurat coś wpadło.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
całkiem juz nie dmucha ale do mduchawy nie trzeba całego kokpitu na szczescie rozbierac .... uffff na szczescie
zaraz sie za to zabieram . wystarczy odkrecic ta polke pod schowkiem i chyba cos jeszce w kazdym razie od dołu mozna jakos dojsc.
[ Dodano: Pią Gru 15, 2006 13:24 ]
Wyciagnałem własnie dmuchawe i co działa !!! - co mogło w takim razie paść ?? przypominam zaczeło coś wyrczeć a pozniej przestało dmuchać całkiem. po kilku godzinach.
[ Dodano: Pią Gru 15, 2006 16:51 ]
chyba jednak dmuchawa poprostu sie nie spaliła tylko - chyba łozyska w niej padły i "bije" i ociera o obidowwe - dlatego wyrczy
- nowa dmuchawa 150zl uzywka też 150-100
zaraz sie za to zabieram . wystarczy odkrecic ta polke pod schowkiem i chyba cos jeszce w kazdym razie od dołu mozna jakos dojsc.
[ Dodano: Pią Gru 15, 2006 13:24 ]
Wyciagnałem własnie dmuchawe i co działa !!! - co mogło w takim razie paść ?? przypominam zaczeło coś wyrczeć a pozniej przestało dmuchać całkiem. po kilku godzinach.
[ Dodano: Pią Gru 15, 2006 16:51 ]
chyba jednak dmuchawa poprostu sie nie spaliła tylko - chyba łozyska w niej padły i "bije" i ociera o obidowwe - dlatego wyrczy
- nowa dmuchawa 150zl uzywka też 150-100
.....::::: DIESEL POWER :::::.....