[MK3] 1.9 GTD - co oznacza ten zapis?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
GTD oznacza Grand Turismo Turbo Diesel
Różni się zawieszeniem od zwykłych wersji CL, GL - jest troche twardsze i masz chamulce tarczowe z tyłu a z przodu tarcze wentylowane. Pozatym wszystkie GT, GTD miały szyberdach w standardzie lub w seriach limitowanych klimatyzację - wersja GT Special miała w standardzie pełną elektrykę.
GTD oznacza Grand Turismo Turbo Diesel
Różni się zawieszeniem od zwykłych wersji CL, GL - jest troche twardsze i masz chamulce tarczowe z tyłu a z przodu tarcze wentylowane. Pozatym wszystkie GT, GTD miały szyberdach w standardzie lub w seriach limitowanych klimatyzację - wersja GT Special miała w standardzie pełną elektrykę.
Ostatnio zmieniony śr gru 06, 2006 12:36 przez dj..arti, łącznie zmieniany 1 raz.
................................................
"MK3 TDI 90 PS"
"MK3 TDI 90 PS"
Po pierwsze to wyposazenie standardowe wersji np. GT bylo rozne w roznych latach modelowych i trzeba to wziac pod uwager32golf pisze:i dalej bede sie klucił ze musi miec lusterka w elektryce
Nie mozna tego uogolniac, bo np. w GT 94' moze nie byc (jak ktos za nie nie doplacil) a w GT 97' moga byc w kazdym bo w tym roku byly jako standard w tej wesji...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
a mój brat w GTD z '93r ma:
poduche kierowcy,
tyl bębny,
75KM,
plastikowe nakŁadki,
centalny,
el. szyber,
el.lusterka,
półkubełki,
no i inne z lekka zawieszenie,
i nie jestem pewny, ale chyba inne, mocniejsze przeguby, tzn. mechanik-taki co sie niby zna- tak mowi:)
poduche kierowcy,
tyl bębny,
75KM,
plastikowe nakŁadki,
centalny,
el. szyber,
el.lusterka,
półkubełki,
no i inne z lekka zawieszenie,
i nie jestem pewny, ale chyba inne, mocniejsze przeguby, tzn. mechanik-taki co sie niby zna- tak mowi:)
...zazdrość?
- Straszna rzecz....
-----------------------------------------------
MK3 Variant 1,9 TDI AFN, 1999
Polo 1,4 TDI BNV, 2008/2009
- Straszna rzecz....
-----------------------------------------------
MK3 Variant 1,9 TDI AFN, 1999
Polo 1,4 TDI BNV, 2008/2009