Mam pytanie kupiłem własnie dzisiaj te lampki do trójeczki golfa
http://img438.imageshack.us/my.php?imag ... 932sy4.jpg
Są bez żarówek, co mam zrobić?? Nie zakladałem nigdy lamp wiec nie wiem, ojciec mi mowił ze musz jakąs plastikową wkładke wyłożyc ze starych lamp i włozyc w te nowe, bo one nie mają żarówek.
A może kupic jakies inne żarówki?? Czy ktos mogl by mi pomoc???
[MK3] Lampy Cleary co z tym zrobić??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Lampy Cleary co z tym zrobić??
Ostatnio zmieniony ndz gru 03, 2006 16:20 przez WilQ, łącznie zmieniany 1 raz.
A jaką wkładkę to zobaczysz jak od wewnętrznej strony bagażnika zdejmiesz (jak jes masz) takie plastikowe osłony, a potem będzie właśnie ta płytka (wkład) z żarówkamiKand pisze:WilQ napisał/a:
ojciec mi mowił ze musz jakąs plastikową wkładke wyłożyc ze starych lamp i włozyc w te nowe,
dokładnie to musisz zrobić
[ Dodano: Nie Gru 03, 2006 15:13 ]
Trzy śrubki od wewnątrz chyba klucz 8 potrzebny ale nie pamiętam dokładnieWilQ pisze:A jak sie te lampy wyjmuje?? potrzebue jakis specjalnych śrubokretow czy cos??
Kable są wszaśnie w tym wkładzie który musisz przepiąc ze starej lampyWilQ pisze: i co z kablami??
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
Re: [MK3] Lampy Cleary co z tym zrobić??
Będziesz musiał kupić inne żarówki do kierunków, bo pewnie w swoich masz białe, tylko zwróć uwagę czy masz asymetryczne czy symetryczne.WilQ pisze:Mam pytanie kupiłem własnie dzisiaj te lampki do trójeczki golfa
http://img438.imageshack.us/my.php?imag ... 932sy4.jpg
Są bez żarówek, co mam zrobić??
A może kupic jakies inne żarówki?? Czy ktos mogl by mi pomoc???
Akurat 2 dni temu to samo przerabiałem i u mnie były symetryczne,a wszędzie w sklepach były pomaranczowe asymetryczne, co miałem robic kupiłem i spiłowałem jedną główkę i dopiero wtedy mi weszły.
Teraz mogę spokojnie jezdzić i czekam na te które kupiłem.