[MK3 1.8 AAM] Przy 120 km/h zaczyna drgać
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
[MK3 1.8 AAM] Przy 120 km/h zaczyna drgać
Jak w temacie. Po przekroczeniu 120 km/h zaczyna coś trzęść autkiem. Co to może być. Czuć to na kierownicy i ogólnie prawie że w całym aucie. Dodam ze auto nie ma dużo przejechane, dzwonu żadnego nie miało a koła są dobrze wyważone. Dzieje sie tak zarówno na PB jak i na LPG. Możliwe żeby się wentylator chłodnicy załączał przy tej predkości?? Co jest grane, bo już nie mam pomysłu czego się czepić??
Ostatnio zmieniony sob gru 02, 2006 16:49 przez maksu81, łącznie zmieniany 1 raz.
to raczej niemozliwe zeby wetylator robil cos takiego ja bym najpierw sprawdzil czy odwaznika nie zgubiles mozliwe ze zalatwiles opone o karaweznik albo ci ja wybulilo jak juz skonczysz z kolami i to nic nieda to spradz zawieszenie tulejki koncowki swoznie.maksu81 pisze: Możliwe żeby się wentylator chłodnicy załączał przy tej predkości??
ja obstawiam jednak opony sproboj poprzekladac kola i obserwoj co sie bedzie dzialo
pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
No i stało się.... Wiecie, przyglądnąłem się temu dokładnie i nie mogłem uwieżyć. Całe zawieszenie do roboty, wszędzie luzy. nie duże ale jednak. Sam nie moge w to uwieżyć, gdyz 2 miesiące temu było sprawdzane i było ok.Stąd pojawiło sie moje pytanie na forum. No ale nic musimy sie z tym pogodzic - takie już mamy drogi. Dzieki. Punkciki przyznane!! Pozdrawiam!!