[MKIII] wyciek oleju(stan zerowy)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
[MKIII] wyciek oleju(stan zerowy)
Jechalem dzisiaj rano i wyciek mi olej mechanik mowil mi ze to zimering a nie misa olejowa!!!! Teraz powiedzciemi czy to bedzie duzy koszt naprawy,silnik podupie nie dostał????
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jezeli na wale bo wlasnie ja mam tak u siebie to u mnie koszty sa takie wg mechanika 250zl robota 40 zl uszczleanicz odrazu uszczelnaicze na poloskach bo jak skrzynia na wierzchu to przy okazi sie zrobi, a i powiedzial jeszcze ze tarcza sprzegla do obicia moze byc albo nowa zalezy bo mogla sie zaoleic:/ Wiec koszt max 500zl tak powiedzial bo mowi ze moze byc taniej ale lepiej miec wiecej niz pozniej nagle szukac jak cos wyjdzie:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
zaraz - ile tego oleju wyciekło - litr dwa, toż to silnik powinien być mokry od oleju a za samochodem smuga oleju. Ile kilometrów zrobiłeś od ostatniej kontroli stanu oleju. Ile od wymiany, zrób fotkę użyganego olejem silnika - bo naprawdę simmering żeby wypuszczal olej w drastycznych ilosciach to musi być strasznie zniszczonypiecia1985 pisze:echalem dzisiaj rano i wyciek mi olej mechanik mowil mi ze to zimering a nie misa olejowa