mkIII kiepskie hamulce - pompa???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
mkIII kiepskie hamulce - pompa???
witam. wiem, że temat już był, ale mimo wszystko mam pytanko. mam słabe hamulce w moim vento. tarcze i kłocki są nowe (ok. 2000km), bębny nie mają progu, szczęki wyglądają ok., kliny samoregulacji nowe, wymieniony płyn hamulcowy. wszędzie sucho, a hamulce sprawiają wrażenie zapowietrzonych, a nie są,tzn. po trzecim szybkim naciśnięciu nabierają mocy. czy ktoś miał takiego rebusa?
Re: mkIII kiepskie hamulce - pompa???
Spradzić jeszcze raz dokładnie odpowietrzenie zaczynając od najdalszego koła na najbliżyszm kończąc , jeżeli nie pomoże to pompa może już puszczać między sekcjami np innej możliwości raczej nie mamozik1 pisze:witam. wiem, że temat już był, ale mimo wszystko mam pytanko. mam słabe hamulce w moim vento. tarcze i kłocki są nowe (ok. 2000km), bębny nie mają progu, szczęki wyglądają ok., kliny samoregulacji nowe, wymieniony płyn hamulcowy. wszędzie sucho, a hamulce sprawiają wrażenie zapowietrzonych, a nie są,tzn. po trzecim szybkim naciśnięciu nabierają mocy. czy ktoś miał takiego rebusa?