[MK3] Brzęczy podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Brzęczy podczas jazdy
mk3 1.8 GL Cos mi brzeczy podczas jazdy i nie mam pojecia co, przy predkosciach od 60 km zaczyna slychaci szczegolnie kiedy wrzuci sie na luz. Posprawdzałem, czy moze cos sie nie obluzowalo, podokrezalem ale nic, wiec nie wiem???MOze ktos mial podobnmy przypadek
Ostatnio zmieniony sob lis 25, 2006 14:17 przez ravick1, łącznie zmieniany 1 raz.
Czesc jestem posiadaczem Golfa III 1.8 Gl u mnie polawiał sie brzeczenie przy pewnych obrotach i tez nie wiedziałem co to jest i sprawdzałem osłony termiczne osłone kata. I okazało sie że przy srodkowym tłumiku wieszak był luzny i to powodowało mi brzeczenia a przez rok sie zastanawiałem co to jest . Tam jak pamietam sa 2 sruby.
ravick1, brzęczy od 60km/h w górę i to na wolnych obrotach? A jak stisz z uruchomionym silnikiem to nie? Czyli szukaj w układzie jezdym
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 1:49 pm ]
okolice kół, półosi - ewentualnie czy coś nei jest luźnego że zwisa a pęd powietrza odpycha do tyłu i to iderza np o jakiś lelement auta
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 1:49 pm ]
okolice kół, półosi - ewentualnie czy coś nei jest luźnego że zwisa a pęd powietrza odpycha do tyłu i to iderza np o jakiś lelement auta