[MK2] Wygłuszenie maski?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
[MK2] Wygłuszenie maski?
gdzie mozna dorwac takowe? ile to mniej wiecej moze kosztowac? na allegro szukalem ale nie ma do dwojeczki ,a jesli nie oryginalne to mzoe da sie z czegos to zaimprowizowac? macie jakies pomysły? bede baardzo wdzieczny 
Ostatnio zmieniony pn lis 20, 2006 19:18 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- barteKKK03
- V.I.P.

- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
bomberxl,
czyli mowisz ze nie warto? a jak z halasem ? jest troszke ciszej? bo jak nie znajde to plakac nie bede ale jakby było to chetnie byl sprobowal , juz kupilem pod silnik osłone i zastnawiam sie czy bokow tej osłony nie przymocowuje sie do nadkoli (a nie mam ) ale Polak pomysłowy i cos zawsze wykombinuje
czyli mowisz ze nie warto? a jak z halasem ? jest troszke ciszej? bo jak nie znajde to plakac nie bede ale jakby było to chetnie byl sprobowal , juz kupilem pod silnik osłone i zastnawiam sie czy bokow tej osłony nie przymocowuje sie do nadkoli (a nie mam ) ale Polak pomysłowy i cos zawsze wykombinuje

- barteKKK03
- V.I.P.

- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
poradzono mi kupic takie maty ktore przykleja sie za grzejnikami w domu, takie aluminiowe z jakims filcem w srodku, to sie kupuje podobno na metry( cena tez nie jest mi wiadoma) w skladach budowlanych, trzeba to przykleic jakims klejem ktory wytrzyma temperatury zarowno bardzo wysokie jak i niskie, myslalem o butaprenie a jak nie to moze bonaterm ktorego uzywalem do klejenia podsufitki, moze jeszcze inne macie pomysły?

Maty koszt około 15ł max 0,5x200 m CASTORAMA kupowłem do domu tydzień temu a leiłem na silikon taki dekarski jest OK bo zawsze elastyczny na różne temperatury kleilem nim ostatnio plastik na podszybiu rewelacja dużo lepszy niż zwykły silikon polecam !!
P.S
Dobry pomysł z tymi matami sam pomyślę nad zamontowaniem .
Pozdro !!
P.S
Dobry pomysł z tymi matami sam pomyślę nad zamontowaniem .
Pozdro !!
lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG