[jetta II] oznaczenie skrzyni biegów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[jetta II] oznaczenie skrzyni biegów
Witam!!!
Przy okazji wymiany sprzegla spisalem ze skrzyni (manualnej) nastepujace oznzczenia
020 301 103 AR
szukalem w tabelach i nigdzie nie znalazlem takiej skrzyni
silniczek mam RV wersja USA ale pada mi skrzynia i niechce pakowac kasy w cos czo moze nie spasowac dlatego pytam was o rade
jaka ja mam skrzynie ?????
i jak moga zalozyc do swojej jetki ????
z gory dzieki za pomoc ALL!!!!!
Przy okazji wymiany sprzegla spisalem ze skrzyni (manualnej) nastepujace oznzczenia
020 301 103 AR
szukalem w tabelach i nigdzie nie znalazlem takiej skrzyni
silniczek mam RV wersja USA ale pada mi skrzynia i niechce pakowac kasy w cos czo moze nie spasowac dlatego pytam was o rade
jaka ja mam skrzynie ?????
i jak moga zalozyc do swojej jetki ????
z gory dzieki za pomoc ALL!!!!!
podejzewam ze nie bedzie problemow z mocowanie silnik jest RV i wszystkie czesci sa jak w europejczyku przeguby wewnetrzne to 100-tki ale martwi mnie sprzeglo ja mam talezyk nie mam lozyska linka s samoregulacja czy w 4T tez tak jest ???
jesli tak to reszta powinna pasowac tylko boje sie ze sprzegla nie podejdzie
jesli tak to reszta powinna pasowac tylko boje sie ze sprzegla nie podejdzie
patrzylem wksiazke nic tam nie bylo bo myslalem ze mnie w sklepie robia w trabe niewiedzialem lozyska jak wyciagalem skrzynie tez nie kojaze chyba ze jest w skrzyni ale pamietam ze oringi widzialem:)
[ Dodano: 12 Lis 2006 23:14 ]
gdzie jest kolo wsteczniego biegu ????? macie moze jakies ksiazki gzie jest dokladnie skrzynia pokazana ????
[ Dodano: 12 Lis 2006 23:14 ]
gdzie jest kolo wsteczniego biegu ????? macie moze jakies ksiazki gzie jest dokladnie skrzynia pokazana ????